Jump to content

Alex324

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Alex324

  1. Mi s a stins dintr o data pc ul apoi cand apăs pe buton nu se mai întâmplă nimic , l am scos din priză si l am bagat iar si se aprinde putin de tot becul verde apoi se stinge
  2. M-am pus eu sa ii schimb pasta pe la procesor si placa video după mi am schimbat windows ul .. inslatez driverele tot dau restart si placa video tot nu este instalată.. in dxdiag scrie "error code 43" si acum imi da si un blue screen "VIDEO SCHEDULER INTERNAL ERROR" se poate sa se fi dus placa? Sau nu am bagat o eu bine înapoi
  3. Salut , am o placa de bază Biostar G41D3C si vreau sa fac un upgrade la placa video . http://www.pcgarage.ro/compara/272367,870099 In acest link este placa video pe care o am si pe care vreau sa o iau. Este compatibilă?
  4. Salut , am o placa de baza Biostar G41D3C si as vrea sa fac un upgrade la memorie . Acum am pe ea 2x1gb KVR1333D3N9/1GB si vreau sa iau una KVR1333D3N9/4GB ar trebui sa se potrivească nu-i asa ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.