Jump to content

mifu2006

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mifu2006

  1. deci legat de task bar.el apare cand deschid pc dar nu il pot accesa.daca intru in my computer ca e pictograma pe ecran merge. si pot intra pe orice partitie vreau.e posibil sa fie varianta sa fie corupt explorer.exe insa sa imi permita sa intru oriunde doresc in pc partitii... etc.placa de baza a mea este CM6730 de la assus.iar in boot priority credema ca nu vad decat ssd si ceva inca ceva de genu mlti card generic 1 sau ceva de genu..inainte imi apareau toate hardurile si dvd-rw.ce pot sa fac?
  2. revin cu problema care am scriso si se pare ca nu se intelege nimik.scuzele de rigoare.am instalat wind10 de vreo 4 zile si mia mers 2 zile task baru insa de acum nu am acces la el.practic e blocat insa pot intra sa vad partitiile si ce doresc dar nu prin intermediul taskbar.ce as putea face sa isi revina?
  3. Salut Sunt nou pe forum INSA am de ceva timp probleme cu pc.pana acum cateva zile a Mers bine.am observat insa in bios ca la priority boot options imi vede doar ssd fara celelalte 2 hdd si dvd-rw,insa cand ruleaza sistemul de operarare ele sunt vazute si functionale.oare de ce au aparut aceste schimbari deodata,plus dupa instalarea windows10 task barul a mers vreo 2 zile dupa care e nefunctionabil.ce sar fii putut intampla nu inteleg:(.scuze pentru subiectul expus pentru ca nu sa inteles inca de la inceput.astept un sfat
  4. Salutare o alta problema pe care o am este ca nu imi merge taskbaru dupa instalarea windowsului.el a mers doua zile dupa care nu e accesibil.in rest pot folosii toate pictogramele de pe bara insa sa intru in start nu pot la fel sa vad si calendarul.in my computer pot intra si sa fac ce vreau eu.am wind10 si am incercat cu comenzi in powershell cum arata pe unele forumuri si nici un rezultat.ce pot face.pot preciza ca am wind pe un ssd.
  5. Salut Sunt nou pe forum INSA am ACEST de CEVA cu PC Timp Probleme .pan aacum zile o Mers Cateva bine.am in bios observat Ca la prioritate Bor si dispar, imi hdd DVD-rw.daca INCERC SA te dau cca bot pe Prioritate DVD- rw Nu il vede la fel si 2 hdd.insa celelalte intra în ferestre cand acestea Sunt vazute in device manager si fara Functioneaza Nici o problema.ce ca fata Reclamatia a?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.