Jump to content

M10VDN

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by M10VDN

  1. Si asta ar trebui sa o adaug in custom.css ,corect? Am reusit. E perfect. As vrea sa stiu cum sa pot face ca sa fie si bordura de jos?
  2. Buna seara, Dupa cum cred ca se observa din titlul de mai sus, as dori sa stiu cum pot sa schimb culoarea borduriilor tabelelor forumului. Vreau ca partea din stanga si din dreapta, sa fie cu rosu. Sa nu fie transparenta. Am incercat in stanga sa va subliniez cu creionul ce vreau sa modific. Mersi mult de tot de ajutor.
  3. Salutare tuturor. Ma numesc Dragos, am 25 de ani si sunt din Cluj. Am aflat de acest forum, cand cautam sa-mi rezolv o problema pe platforma IPB, si, aparent, am gasit aici raspunsul, iar de atunci, de fiecare data cand apare ceva mai ambiguu, vin aici sa vad daca exista rezolvare. Sunt o persoana dinamica, calma, caruia ii place sa invete mereu lucruri noi, si care are mereu zambetul pe buze. Va salut si va respect. Cu stima, Dragos V
  4. Buna ziua, Nu stiu daca am ales cu bine acesta sectiune pentru a expune problema. Dar, am un plugin VIP pentru serverul meu de CS1.6, si doresc sa fac cateva modificari in el. Am tot incercat eu una alta, dar efectiv nu-mi iasa. Am sa va atasez si sursa plugin-ului mai jos, dupa ce va explic ce as vrea pe el, si daca se poate. As vrea ca pe mapele care incep cu fy, gen, fy_snow, fy_snow_orange, fy_buzzkill, etc, plugin-ul sa nu functioneze A doua chestie, daca se poate si daca nu sunt mitocan, este ca atunci cand accesez comanda: amx_addvips - sa-mi adauge vip-uriile i
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.