Jump to content

Boshka

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Boshka

 • Rank
  User Nou
 1. Boshka

  Xenforo

  Salut, Este cineva pe acest forum priceput in XenForo 2.0.1 care ma poate ajuta cu mai multe lucruri pentru ca eu nu am mai lucrat pe acea platforma niciodata si IPB am deja pe forum si pentru ce doresc eu XenForo este putin mai costumizabil :-??
 2. As dori si eu un tickets system pentru 4.2.8 daca stiti cum era pe versiunile 3.4.x, un sistem bine pus la punct care sa fie usor de folosit si intuitiv pentru membri . Multumesc mult
 3. Daca ai timp sa-mi explici si mie sau sa-mi dau un tutorial te rog ? Nu, nu am facut..
 4. Am descarcat exact acest plugin dar nu stiu cum sa-l fac sa apara acolo sus in Formus ca nu vreau sa-l fac mod default ..Stati ca mai incerc acum inca o data
 5. Salutare, sub ce denumire as putea intalni aceasta aplicatie,plugin "Our Picks" Am gasit ceva ceva dar era homepage
 6. Buna seara, Am observat ca au mai facut altii topic si au primit raspuns, dar eu tot nu gasesc .. Si vreau sa primeasca doar pe Categoria ''Servere publice'' sa poata modera de exemplu Unde trebuie sa apas sa selectez sau ce trebuie sa instalez ca sa pot face acest lucru ??
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.