Jump to content

qBeaz

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by qBeaz

  1. Am topic facut acolo de 3 saptamani. Crede-ma, nu mai este nimeni activ pe comunitatea aia.
  2. Ba da, am toate imaginile temei. Doar ca acestea nu.mi apar, si asta e problema mea. Iar in loc de iconițe, îmi apare doar un text care reprezintă acea iconiță.
  3. PhPBB3. Si cum as putea face acest lucru? La partea cu iconitele pentru forum chiar nu stiu cum se face. Tin sa precizez ca am un folder numit imageset, cu toate imaginile pentru topicuri si categorii, iar in el un cfg numit imageset.cfg. De aici, nu stiu ce as putea face..
  4. Salut! De cateva zile tot incerc sa dau de cap unui bug aparut. Am folosit tema pycode, modificand-o cu alte teme, tema arata destul de dragut, doar ca a aparut o problema. Problema este la iconitele de la forum. In loc sa apara iconita de Forum Locked, apare un text in care scrie "Forum Locked", la fel si la "New Topic" si toate celelalte butoane. Ce as putea face in legatura cu aceasta problema? Va multumesc pentru atentia acordata! Poftiti o imagine cu problema pe care o am: https://imgur.com/WgQbz3h https://imgur.com/UMMwuYW
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.