Jump to content

N1cu

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About N1cu

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. N1cu

  Initializate Disk

  Salut! Am o problema cu un HDD. L-am mutat dintr-un calculator in altul. In Disk Management imi scrie Disk 1 Unknown Not initializated. Daca ii dau "initializate disk" pierd datele de pe el? L-am indrodus in calculatorul de unde l-am luat si tot asa imi apare. Ce as putea face pentru a recupera datele de pe el?
 2. Cum imi dau seama daca am internet prin cablu sau prin fibra optica?
 3. Salut! Poate aparea vreo problema daca folosesc windows de 64 bit pe un calculator cu 2 GB RAM?
 4. Placa de baza: Asus M2V-TVM Procesor Amd Athlon Dual core de 2.1GHz 2 Gb RAM Sursa ATX 450W P4 HDD care merge este un WD1600J de 160 de GB, iar cel care nu merge un Seagate Pipeline Hd de 320 GB. Am date importante pe HDD ce as purea face sa le recuperez daca e rip
 5. Am un calculator mai vechi la care recent i-am facut update la windows 7. L-am lasat cateva zile , totul a mers bine , dar dupa ce am activat windows-ul BIOS-ul nu imi mai citeste al doilea HDD. I-am schimbat si alimentarea si cablul Sata dar tot nu merge. La boot imi apare diagnosticul si la final eroarea: 3rd Master Hard Disk erorr sau 4th Master Hard Disk error depinde pe slot e conectat cablul Sata. Ce as putea sa fac?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.