Jump to content

Ionchy4K

Members
 • Posts

  39
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ionchy4K's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. daca tot sunt de ce nu vrei sa -mi dai tu topicurile, deoarece eu nu le gasesc.
 2. dar n-am idee frate, te rog frumos ajuta-ma
 3. Salut , se poate sa fac din asta asta Ma refer cu tot cu cerculetele alea din spate, cum iconita pentru fiecare sectiune in parta, va rof frumos. Atat imi mai doresc pentru forumul meu, raman dator.
 4. Cum pot sa fac, ca descrierea unui forum / categorie sa apara doar cand aceasta este deschisa adica doar cand dau click pe ea cum pe pe b-hood Modelul este descrierea la forumul 'Moderator' si as vrea sa apara doar si doar cand dau click pe el, la fel si la designer. Sper sa stiti!
 5. E activat, dar nu se trimite mesaj, incearca si tu : booter.ro/forum
 6. M-a ajutat @andreiut. Multumesc!
 7. Uita-te la forum.b-hood.ro, ti am lasat si un link sa vezi ca la ei asa este
 8. Salut, am un IPB 3.4.9 si am urmatoarea problema. Cand uploadez si eu un avatar .gif, se pune drept poza normala si n am idee ce sa fac. Tema este Destroy Romania, sper ca ma puteti ajuta.
 9. Salut, am un IPB 3 si as vrea sa am si eu alte iconite pentru fiecare categorie Cum as putea sa fac, sa difere toate?
 10. asta e problema, nu pot sa dau post la statusul meu
 11. Stiu asta, ma refer ca vreau eu sa apara acel 'test' doar cand deschid respectiva sectiune, eu am pus 'text' acolo, dar eu vreau sa apara doar cand deschid nu si in pagina cu subforum
 12. Iti multumesc din tot sufletul, mai am niste topicuri deschise daca ai timp sa te uiti si peste ele, iti doresc o zi cat mai frumaosa si plina de fericire. Multumesc ca ti-ai acordat din timpul tau ca sa ma ajuti pe mine. La link, nu s a pus
 13. Buna ziua. Am si eu un forum IPB 3 ( 3.4.9 ) cu tema Destroy Romania. Si as vrea ca la anumite sectiuni sa nu apara astfel descrierea la ele AS vrea sa apara doar cand deschid forumul acel 'test', ca eu as vrea sa pun regulamentul in descirere cum e acic ( Click ) si acel test sa apara doar atunci, ca altfel ocupa foarte mult spatiu si arata si urat. Sper ca ma puteti ajuta, sunt la inceput pe IPB 3, tocmai ce-am dat down de la IPB 4, si sunt multe lucruri pe care nu le inteleg. Toate cele bune!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.