Jump to content

Sebi99

Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Sebi99's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

 1. salutare , am o intrebare parerea mea destul de complicata.Detin un sistem desktop , i5 4570 , gtx 950 , 12 gb ram.In acest moment pe procesor sta un cooler stock (https://imgur.com/a/11Xf7XY) exact prima poza .. acel model de cooler este un : e97378 : 12vdc 0.60amperi , intrebarea este astfel , as putea pune al 2 lea ventilator pe acest procesor? (Cooler demontat de pe un g3440 , inlocuit cu acest i5 4570) am impresia ca al 2 lea cooler este mai mare decat cel ce sta acum pe procesor , si as putea crede ca ma ajuta la grade , ar fi o problema cu voltajele , sau alte probleme de compatibilitate?
 2. Sebi99

  Problema boot

  De recunoscut il recunoaste , acum am observat , cand vreau sa bootez nu mai merge nici pe cel principal(500gb) fara acela de 250. Cel de 250gb si in windows mi l-a recunoscut , totul a fost cum trebuie , in schimb nu booteaza , si hdd-ul de 250 face ceva zgomote ( ca si un crancait )
 3. Sebi99

  Problema boot

  Edit 2 : mi s a spus că poate fi de la sursă ca nu e destul de puternică totusi ma înșel sa fie de la sursă
 4. Sebi99

  Problema boot

  salutare , recent am adaugat in pc un hdd de 250 , totul bine si frumos pana cand doresc sa bootez.Prima data au aparut niste linii portocalii cu negru pe tot monitorul , si s-a blocat asa , a2a oara cand am incercat a intrat in setup-ul de windows , spunandu-mi ca nu am drivere.Va las aici cateva poze . https://imgur.com/a/DWfwYaq , am citit pe net ca poate fii de la sursa.. in acest moment detin un i5 4570 , gtx 950 , 8 gb ram 1 hdd de 500 si cel in cauza de 250 , sursa de 500w(mai exact un rs-500-psap-j3) , poate a mai patit cineva si doreste sa dea o mana de ajutor , multumesc. edit : aparent pe imgur calitatea pozelor a scazut consecrabil , imi cer scuze.
 5. Build recent facut , totul este ok , setări pe high, pe low aceleași frame drop uri.
 6. Seara buna tuturor. Salut.In legatura cu GTA5-ul am o singura problema.. framedrop-uri la orice as face , am observat pe youtube oameni cu specificatii mai slabe ca cele prezentate de mine jos , mergandu-le fara vreun frame drop sau vreo intrerupere , se poate rezolva cumva? Exista vreo sansa sa-l pot face sa mearga bine? edit : un simplu videoclip demonstrativ : Multumesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.