Jump to content

alecsutzro

Members
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

alecsutzro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

 1. Faza cu radmin e altfel, odata accesand acel r_server utilizatorul se poate conecta prin dos la calculatorul tau unde-ti pune si parola la radmin, sa fie sigur ca intra doar el. portul este 4899. eram curios daca nu stiti vreun program care sa -mi arate ce s-a intamplat in ultimele zile pe calculator. acesta fiind mai tot timpul deschis, ma gandesc ca a mai intrat jigodia si vreau sa vad ce a si facut. sau tot ce s-a scris in el, etc, ca sincer, m-am trezit injurat si pe mess de cunoscuti, aiurea si arhiva nu se salveaza. poate stiti ceva
 2. sau daca nu puteai sa-ti bagi un programel de gen gapa
 3. ah si eventual un program de data recovery pentru ca am sters programelele alea si imi pare rau, vreau sa vad si eu ce mai era cu ele.
 4. In primul rand tin sa salut toti utilizatorii de pe acest forum. M-am inscris aici sa va spun cam ce am patit si as avea si niste intrebari. In urma cu 3 zile m-a facut o fata pe messenger, mi-a trimis un programel Ingeras.exe ( aveti grija ) si nu m-as fi gandit ca o fata ar putea face vreodata asa ceva.. Pe moment nu mi-am dat seama, pana azi cand am vazut un altfel de yahoo messenger pe desktop, un shortcut spre un folder WindowsUpdate unde erau o gramada de programele - artileria grea. Cand am dat un task manager fiindca mergea foarte greu calculatorul, si acolo am zarit si r_server. Haha.. Ma facuse, am dezinstalat, si etc. Am gasit si un logfile in care am vazut ce conexiuni a avut ea si etc: 2008.01.29 14:08 <2956> Connection from 82.79.227.65 : Remote screen view connection 2008.01.29 14:25 <2956> Connection closed 2008.01.29 18:59 Remote Administrator server is started Problema mea e ca banuiesc ca a mai facut multe combinatii, eu fiind genul care-si lasa PC-ul deschis mai mereu, si as vrea sa va intreb daca nu stiti de vreun program care sa-mi arate ce s-a facut pe calculator in ultimele zile, eventual un logger ceva , ceva sa tina evidenta a tuturor lucrurilor facute in ultimele zile, scrise etc caci se poate prea bine sa fiu si acum sub incidenta altor programe , antivirusul neavand treaba cu ele. Daca stiti va rog sa-mi spuneti si mie numai bine. ms.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.