Jump to content

milana

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About milana

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Buna As dori sa stiu daca exista scripturi pentru istorie ca pe intagram sau facebook?
 2. de exemplu: vreau sa urc o poza in set_resources_12 dupa aceasta sa adaug <img src="../uploads/set_resourcer_12/image.png" > dupa ce urci tema din nou pe forum se skimba ID-ul temei, numai va fi 12. De aceasta doresc sa stiu daca este un cod care inlocuieste cifrele, adica inregistreaza automat ID-ul... Ca sa nu skimbi de fiecare data idul in aici: <img src="../uploads/set_resourcer_12/image.png" >
 3. Buna Vreau sa urc ceva fisiere in set_resources_12 si css_built_12 As vreau sa stiu daca este un cod de system cum ar fi $ care ar inregistra automat numarul cifrei.. Ma gindesc ca ar fi ceva de gen set_resources_$ css_built_$. Daca stie cineva cum, as fi bucuroasa de ajutor! Multumesc!
 4. milana

  demo bar

  buna cine poate sa ma ajute cu asa ceva, dresc sa imi pun pe forumul meu pentru lucrari. Treaba aea cu responsive Desktop,Laptop,Tablet,Mobile
 5. Buna Cum sa decodez un astfel de simboluri?
 6. Buna Pctroubleshooting Ce trebuie sa achitionez pentru un procesor de a merge jocul CS:GO? Stiti um magazin ceva care livreaza prin mai multe tari? Multumesc!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.