Jump to content

Cristian47

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Cristian47

 1. Bunã seara! Am o problemã urgentã. Am instalat windows 10, si ma aflu la partea de configurare, instalate fisiere. Dupa ce se instaleaza spune ca este nevoie de restart. Dupa ce isi da restart ma da de la capat la installer. Astept sfaturile voastre. E urgent!
 2. Multumesc tuturor pentru parerile si sfaturile date! Voi tine cont de toate! Cer T/C.
 3. Nu cred că aș fi putut auzi penibilități mai mari ca cele spuse de tine
 4. Nici măcar acum nu ai înțeles ce vreau să zic. Nu vor fi goale, având în vedere că lunar voi investi 30-40 euro doar pentru promovări
 5. Temă luată de pe net, nimic special făcut, îți lipsește licența, nu văd absolut nimic special. Baftă cu proiectul.
 6. Îți spun din start că nu-mi place, tema este mult prea simplă, nu deții nici tu licență, nu văd nimic special, nu mă atrage absolut nimic de pe forum. Mai ai de lucru!
 7. Să-și deschidă alții comunitate cu ips 4.4, eu prefer classic-ul. Eu nu oblig pe nimeni să stea pe comunitatea mea, eu zic că e de ajuns să vadă numărul de servere mari, trebuia să fii mai atent la descriere. Am spus clar care sunt planurile mele. Voi achiziționa o licență. Se vede că nu ai citit descrierea. Serverele nu sunt gata, tu ai juca pe o comunitate cu un singur server și ăla nici măcar full? Vor fi 20 de servere, playerii vor avea putere de alegere. Logo-ul de la valve inspiră classic-ul și faptul că această comunitate se bazează pe serverele de CS.
 8. Da, aparent apare 100. Și mă gândesc să iau FiberLink1000, care cică duce maxim 1000 mbps pe un i7, oare pe al meu GTX 980M, i5, cât o duce? O prinde măcar 600?
 9. Nici nu am de gând să fac un forum special, scopul este adoptarea mediului classic, degeaba îți deschizi comunitate cu o platformă IPS și o încarci prea mult cu lucruri inutile, după părerea mea tot IPB va reprezenta gaming-ul românesc, așa cum era înainte. La index mă gândesc dacă să fac niște schimbări. În proporție de 90% dintre comunitățile din România vin cu teme luate de pe internet, nimeni nu stă să facă o temă de la 0, e de muncă. În mare parte contează serverele (părerea mea).
 10. Salut, vorbim despre un FiberLink300 de la RDS-RCS; în contract mi se spune 300 mbps, minim 150, iar speedtest-ul de multe ori nici la 90 nu ajunge.
 11. Bună seara dragi utilizatori! Astăzi vreau să aduc in discuție câtveva detalii despre comunitatea mea de gaming care încă se află în lucru (va fi terminată peste o săptămână însă forumul și index-ul sunt gata). Comunitatea Thunders România dispune de un forum bazat pe platforma IPB 3.4.9, cu o temă reflectată pe culoarea roșu închis. Voi clarfica din start un lucru: Tema nu este unică! Tema a fost preluată de pe internet și aduse câteva modificări de design care ajută la schimbarea unei perspective din anumtie puncte de vedere. Scopul acestei comnități este de a aduce la un loc cât mai m
 12. Bună ziua stimați utilizatori. De câteva luni aș putea spune, stau pe gânduri în legătura cu conexiunea mea la internet. Pentru început, vreau să vă spun că am un router vechi de vreo câțiva ani (3 sau 4 ani). Am conectat cablul cu fibră optică iar rezultatele testului „Speedtest by Ookla” sunt următoarele: Ping ms: 3 / Download mbps: 91.11 / Upload mbps: 94.67 Cel puțin eu cred că sunt valori destul de mici. Recent, al meu vecin și-a achiziționat un laptop i7, GTX 1660 și are router de la Orange și atunci când a băgat cablul cu fibră optică și a efectuat un speedtest by Ookla, ajun
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.