Jump to content

LLk

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About LLk

 • Rank
  User Nou
 1. LLk

  Laptopul se blocheaza

  Am scos bateria, funcționează ok. Va multunesc
 2. LLk

  Laptopul se blocheaza

  Am fost cu el la service, bios-ul avea o problema, procesorul are pasta ok, lucrează în 27 grade când rulează doar S.O dar am aceeași problema,merge 2-3 minute apoi apare blue screen apoi "Locking" și se închide, când ii dau Power din nou pornește de unde l-am lăsat. Precizez ca bateria este moarta, am scos și bateria din el, sa lucreze fără baterie,nici un rezultat
 3. LLk

  Laptopul se blocheaza

  Voi încerca punctul unu, pentru drivere nu se aplica, nu am reușit nici măcar sa instalez driverele având în vedere ca se blochează.
 4. LLk

  Laptopul se blocheaza

  Am greșit eu modelul îmi cer scuze, este un Dell 15, am dat default în bios dar nimic, merge sa instalez Windows-ul fără probleme, în bios merge curat, am făcut și o diagonaza în Bios și a spus ca totul este ok, nu sunt erori, am cumpărat și un Ssd, am instalat Windows-ul pe el dar același rezultat, după ce instalez win merge cca. 10 minute apoi "îngheață" imaginea iar după ce ii dau un restart imaginea rămâne înghețată în Log in... Sa fie pasta termoconductoare sau o piesa "prăjită"?
 5. Salutari, am și eu un laptop Lenovo nu a mai fost folosit de multa vreme, astazi am decis sa îl pornesc. L-am pornit apoi îmi apare eroare ca lipsesc fișiere din Windows, am formatat tot HDD și am băgat Windowsul, pornește, se încarcă desktopul apoi scrie "Locking" Hibernate" și se oprește. Ceva de genul întra singur în sleep mod dar nu mai iese de acolo, îl opresc din buton apoi pornește, se încarcă apoi din nou se oprește, care poate fi cauza? Mulțumesc
 6. Ram știu ca nu sunt la fel, cel puțin 8 gb, 8 sunt identici 4x2 iar 4x2 sunt total diferiti, poate fi asta una din cauzele pentru care se mișcă greu?
 7. Este un desktop, Intel dq57tm este Plaza de baza procesorul este un i3 550, nu este bun pentru jocuri, ca video am un gtx 1050, 16 GB ram, doar cs go și lol îmi duce, gta 5 maxim 37 fps... Multumesc
 8. Salut! Vreau și eu sa schimb procesorul, soketul pe care îl am este LGA1156 din ce am cautat, nu exista procesoare mai performante pe accest socket, exista o soluție sa pot pune alt procesor fără sa schimb placa de baza și dacă aveți idee de procesoare mai performante pentru accest socket. Va mulțumesc tare mult.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.