Jump to content

MatadorulK

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MatadorulK

  1. Eu folosesc un HP ZBook 17 G5 si pot rula chiar 4 sisteme de operare, dar atentie la setarile de memorie aferente fiecarei masini virtuale, astfel ca facand diferenta dintre capacitatea totala de memorie a Laptopului si suma memoriilor de pe masinile virtuale sa fie minim 30% astfel sistemul de baza va functiona bine insa daca e mai mica, probabil laptopul se va bloca. Exemplu eu am 32Giga memorie si am setat pentru masinile virtuale cate 4 giga. La fel trebuie sa fii atent si la capacitatile Hardurilor virtuale alocate.
  2. Salutari, Detin un Notebook HP cu WIN 10 si porturi USB 3.0, aici am instalat VirtualBox 6.1 cu extensia pentru USB 3.0 ca masina virtuala am WIN7 cu drivere pentru USB 3.0. In Virtualbox am setat cititorul de carduri CFast pe care vreau sa-l utilizez sub WIN 7, cu ID producator si toate cele. Manifestari: transferul de fisiere pe si de pe Card se poate face dar cand pornesc un soft de programare Automation Studio si incerc sa fac transferul datelor pe card imi da eroare de scriere. Acelasi soft instalat direct pe WIN 10 scrie corect Cardul. Softul instalat pe un computer cu Win 7 functioneaza corect.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.