Jump to content

sad

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • OS
  Linux
 • Location
  Unknown

Recent Profile Visitors

168 profile views

sad's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

 1. sad

  Problema forum poze

  Salut, din mai multe "verificari" am observat ca problema vine la partea fisierelor de tip thumb mai pe scurt s-au corupt si nu le poti recupera fara un backup din ziua inainte "accident" insa poti sa modifici toata tema unde sunt partile de cod gen {template="userPhoto" .........} ca sa scapi de acel .thumb poti sa urmaresti tutorialul de marire a avatalore si sa rezolvi insa pare destul de complicat daca nu te descurci poti sa imi lasi in PM un cont cu acces la acp
 2. Descrierile nu suporta scripturi de tip php (din motive de securitate) asta inseamna ca poti face prin 2 modalitati: 1.La nivelul temei 2.Faci un plugin care modifica structura unei descrieri
 3. Momentan incerc sa rezolv toate probleme si referitor cu trecerea platformei 4.5 o vom face dupa ce punem licenta, multumim pentru feedback. Am adaugat Total subiecte si Total postari (Am adaugat un "tooltip" la Most Online aratand data in care s-a intamplat "Inspirate din plugin-ul Statistici Generale") si un sistem de hastag-uri asemanator cu acesta https://invisioncommunity.com/files/file/9696-20-off-hashtags-black-friday/ (Beta)
 4. sad

  Platforma

  Poti sa ne lasi un link cu platforma respectiva?
 5. Chiar ai dreptate in schita temei nu era inclusa aplicatia chatbox si am fost nevoit sa o fac dupa bunul plac. pe partea de deschideri/inchideri au fost mai multe probleme, speram ca vom tine comunitatea mai mult timp, multumim. O sa aducem platforma la zi dupa ce vom trece la licenta, multumim.
 6. Salut PCtroubleshooting ! Am inceput un nou proiect BlueGame care s-a redeschis recent insa dorim si un feedback ! Suntem parteneri si detinem webhost de la EsaGames Index: https://bluegame.ro/ Forum: https://bluegame.ro/forum Magazin: (incurand)
 7. sad

  Problema forum poze

  Poti sa iei un backup mai vechi si sa uploadezi acest folder "/uploads/monthly_2020_10/". 23:59 : Incearca sa te folosesti de functia Get Support -> Something isn't working correctly (nu merge butonul de edit)
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.