Jump to content

Mitza_003

Members
 • Content Count

  181
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Mitza_003

 • Rank
  Senior
 • Birthday 05/21/1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.mitza003.com

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Asta se cere, asta am postat in anunt!
 2. Da, o sa te agaug, dar o sa am nevoie de o adresa de email din partea ta.
 3. Angajam programatori pentru proiecte de gaming iar cerintele sunt cele de jos. - java+eclipse - unity3d - adobe flash Un plus reprezinta cunostiinte in utilizarea Photoshop si/sau Illustrator. Pentru mai multe informatii si intrebari va rugam utilizati pagina aceasta de contact. Puteti trimite CV-uri la adresa de email: mihai.oprean[at]fevermedia[dot]ro.
 4. Am un site de jocuri, este careva interesat de un schimb de link-uri? www[dot]zuluplay[dot]com
 5. Salutare, sunt pe aici persoane care sunt pasionate de mersul pe doua roti, adica pe bicicleta? Am lucrat la un site si sunt locuri libere ca si edtori pe site si moderatori pe forum. Cine doreste sa posteze aici sau pe privat!
 6. Hai sa o luam in felul urmator. Cand vezi o promotie pe un site sau o pagina adiacenta a acestuia te interesezi sa vezi despre ce este vorba, cine sunt cei care ofera, cine este compania. Bun, este un executabil si nu vezi niciun serial scris pe niciunde, ai dreptate. Serialul este inclus in executabil, dar tu esti prea destept incat sa citesti termenii si conditiile promotiei. (-1 punct) Prostia este a ta, vezi in principal saitul firmei, blogul acesteia si pagina de facebook. Nu esti obligat sa te documentezi sa vezi daca sursa este de incredere, din nou -1 punct, dar atunci nu te mai umfla
 7. Ba cristi, e compania mea care ofera promotia asta! Eu zic sa intri si sa vezi, deschide un sandbox si vezi daca e vrajeala! Evident trebuie sa fie un membru care comenteaza fara niciun motivm doar de dragul de a aduna +1 la numarul de postari!
 8. Nu trebuie sa zic multe pentru ca va las doar un link. Ce scrie pe prima pagina va e de ajuns sa va faceti cont. Urmati link-ul de mai jos apoi astept pareri din partea voastra. 000 Webhost - free hosting
 9. Vine Craciunul si cu ocazia asta doresc sa le ofer cititorilor fideli ai blogului meu o licenta G-Data antivirus 2010 valabila 6 luni de la momentul activarii. Asta e al doilea an in care ofer un cadou in perioada sarbatorilor de Craciun. Cum pot sa castigi licenta? Daca esti un cititor fidel al blogului vei primi din start premiul (asta daca stiu de tine si am observat activitatea ta pe blog), altfel trebuie doar sa te incadrezi la cerintele de aici: http://mitza-003.blogspot.com/2009/12/christmas-mitza003s-blog.html
 10. Partitia de swap nu trebuie sa fie neaparat de 512. swap-ul in sine reprezinta jumatate din memoria ram a calculatorului, deci nu pui chiar ce valoare vrei.
 11. Titlul topicului e bun, dar optiniunile de la poll nu sunt bune. De ce neaparat win xp si de ce neaparat kiwi linux? Nu puteati largi aria, adica chiar windows (toate editiile) si linux (toate distributiile). Kiwi linux este bazat pe ubuntu si e realizat de romani. Sincer, eu prefer Kubuntu.
 12. N-ai cum. Iti plac negresele?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.