+Lus Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 Am o problema cu TeamSpeakul si nu pot gasi rezolvare ... . Asaeara imi mergea perfect insa azi cand am nu puteam vorbi. Un screenshoot : Am cautat pe google,am gasit ceva dar nu prea m-a ajutat. + pe Ventrilo,Yahoo si in general imi merge.
gaby Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 O reinstalare a programului nu rezolva problema ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
gaby Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 Nu am folosit niciodata programul, deci nu cunosc prea multe despre acesta. In screen-ul atasat, vad ca ai selectat Frasana, iar in panoul din dreapta scrie Microphone Disabled, nu cumva asta este cauza ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Lus Posted December 5, 2010 Author Report Posted December 5, 2010 Pai eu sunt Frasana. Si asta zic,imi zice chestia aia insa microfonul merge perfect in general,doar pe teamspeak nu merge...si asta pana aseara. LE : Gata sa rezolvat.
gaby Posted December 6, 2010 Report Posted December 6, 2010 Poti sa spui te rog si cum ai rezolvat, si/sau care era cauza problemei ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Lus Posted December 7, 2010 Author Report Posted December 7, 2010 Sure. Nu prea stiu de ce,dar imi face asa la fiecare restart,e porbabil 1 virusel. Totusi,nu e greu de rezolvat : Verificati daca aveti bifate optiunile de mai jos (daca nu,bifatile) -> -> 1
berlinezul Posted November 4, 2018 Report Posted November 4, 2018 si eu am o problema , am instalat teamspeak si cand ma conectez pe un ip imi da failed to conection , de ce ? pana acum o zi imi mergea totu bine,am instalat si windosu si tot asa imi da ,numi merge sa ma conectez deloce ?????? ce sa fac
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now