Jump to content

Recommended Posts

Posted

sal , am o problema cu placa video 4600 radeon ( 1gb ) cu driver install de 4650 , imi merge uneori mai rau ( sacadat ) la cs , MUonline sau se blocheaza intre 0,5 - 1 secunda( la dota si cs ) <--> ( ar trebui sa faca asa? ) app am procc de 2,8 + 2gb rami , pliz .. ajuti-ma

• Upvote 1
  • Downvote 1

<3

Posted

Ce windows ai?

Nu stiu dc ai placa aia video, si totusi procesorul de 2.8 (nu cred ca editezi fisiere video..eventual poze pt hi5, nu?).

In fine, poate ma fac util..

Ai verificat sa nu fie o problema software? (gen virusi, windowsu de 10 ani asa ca merge greu..) Ce aplicatii ruleaza in fundal ( CTRL + SHIFT + ESC -> dai la PROCESSES si fa o poza si aratane te rog frumos:-) ) ?

Driverul la zi?

De cand face asta? ai facut ceva anume care sa "anunte" comportamentu asta? (prin asta inteleg update la drivere, o camera web noua, luat un film XXX ..orice )

Inchide umpic hi5-ul (stai calm, nu pierzi nimic. poza lu "bomba aia de fata" o sa fie acolo si dupaia) si ia un driver :P

http://support.amd.com/us/psearch/Pages/psearch.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.37&contentType=KB+Article&ostype=&keywords=&items=20

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Posted

am windows XP ( sa-mi pun vista? sau windows 7? ceva de genu? ) nush dak am virusi ( sunt 100% sigur k nam nici un virus) am si reinstalat windowsu.... tot asa face , poza e mai jos ...face asta de knd am luat-o , driveru il am pe cd ... e upgrade de la 4650 asa scrie...:| , si acolo unde scrie Keyword(s) pe siteu kre mi l-ai dat , ce tr sa scriu? :|

post-13356-081234800 1291726395_thumb.jp

• Upvote 1
  • Downvote 1

<3

Posted

in primu rand... Chiar folosesti toate programele alea? magicJack etc?

Ce Keywords dud? Nu conteaza aia, dai la Drivers & Downloads acolo, o sati ceara sa bagi ce sistem de operare ai (winxp Profesional banuiesc) si iei driveru pentru placa video (primu paremise din lista ceti apare).

Nu baga vista sau 7. Nu de alta, dar daca nu ai nevoie, de ce sa faci asta? Mai ales ca procesorul nu e dual core sau ceva.

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Posted

pai nu merge uite ce imi scrie : Sorry, your search did not return any results.

- Make sure all words are spelled correctly.

- Try different or fewer keywords

si nu e problema de la programele deschise , le inchid si asa merge:)

• Upvote 1
  • Downvote 1

<3

Posted

pai nu merge uite ce imi scrie : Sorry, your search did not return any results.

- Make sure all words are spelled correctly.

- Try different or fewer keywords

si nu e problema de la programele deschise , le inchid si asa merge:)

Pai nu trebuie sa scrii nimic la Keywords,dai direct la Drivers & Downloads,alegi sistemul de operare *Windows Xp professional/home* si iei primul driver.

*AMD Catalyst™ Display Driver*

.

frtitlu0.jpg

• Upvote 1

fWy1P.gif

Posted

dublu click pe el , imi intra , dau next next next next , se instaleaza si atat ( doar catalystu se inst) acu nu-mi mai arata nici sa-l resetez... :stars::stars:[-(

<3

• 2 weeks later...
Posted

mda... acu am alta problema :stars: imi sacadeaza la orice joc:| nu grav dar sacadeaza , in desktop merge mai urat... ( dc? ) chestia asta mi-a aparut knd ma jucam gta sa ( san andreas )la un moment dat am iesit din el am intrat pe chrome si am cautat o parola , knd am reintrat am observat k sacadeaza.. am dat rr la pc si tot asa a facut:| :(( , help please.. add : cs_kapoiana dak ma puteti ajuta

<3

• 2 weeks later...
Posted

Tu esti sigur ca e placa video de vina si nu conexiunea la internet ?

acu k spui:| , mereu knd mi se blocheaza mie la dota ii se blocheaza si prietenului meu cu kre vb pe skype:|... ( avem rds amandoi ) din acelasi oras , iar la jocurile kre nu's pe internet merge parfum:D

<3

Posted

poate deja ai dx instalat? >.<

Pt numele lui dumnezeu, DX il gasesti pe net(gratis) sau dai dracului click dreapta pe cd(my computer, nu lau mousu si punel pe cd si ma intreba dc nu merge..) si cauta pe acolo, daca nu vrei de pe net.

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.