Jump to content

Recommended Posts

Posted

salut am urmatoarea configuratie placa de baza Gigabyte GA-EP41-UD3L placa video gainward nvidia 9500 gt 512 mb 128 bits heatsink memorie 2 gb corsair procesor dual core E6500 2,93 sursa 450 wati hard western digital 320 gb si am urmatoarea problema cu el orice joc care cere 256 mb la memorie merge 20 min si crapa e normal nici macar fifa 2010 nu merge mi-se blocheaza in joc crapa imaginea nu mai merge nimic sa ai faci si se stinge monitorul si merge numai cu restart am dus placa video in garantie a schimbat-o dar la fel face nu stiu ce sa ai mai fac calculatorul este nou

Posted

sal monitorul este LG 1940 Analog LED nu stiu daca e de la drivere am incercat orice fel de driver mai nou mai vechi la fel face am schimbat windows de vreo 3 ori (placa video a fost schimbata in garantie) mie imi arata ceva in bios acolo unde trebuie sa am 12+ am 11 85 si unde am 3V am 2,85 si pe low si pe full tot crapa pe low dupa 20 min si pe full 10 min

Posted

nu e cam calda? parerea mea. poti face urmatoarea chestie?

desfa compu, si pune un ventilator pe el (fa curat in camera intai..sa nu fie praf).

Sau scoatel afara pe geam, ca siasa a venit iarna :D

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Cu siguranta placa se incinge prea tare, poate calculatorul tau nu ii acorda racirea necesara, ar trebui sa mai dotezi calculatorul cu niste coolere.

Incearca unul din programele: GPU-Z, Speedfan, Everest sau SiSoftSandra si vezi cam ce temperatura are placa video atunci cand nu te joci, si atunci cand te joci (pana sa se blocheze pc-ul).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

sal placa video pleca de pe undeva de la 40 de grade so urca pana la 75 normal iar in full in jur de 85-90 de grade la asta m-am gandit si eu cu coolerul sa pun pe ea problema e de pret cat o costa cu tot cu montare ?,pe aproape tpata placa are un radiator

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.