Jump to content

Recommended Posts

Posted

E destul de bun procesorul ... spre exemplu eu,cam la inceputul anului acesta mi-am facut 1 calculator piesa cu piesa de la Emag...am dat 21mil asta incluzand tot (unitate cu toate piesele,mouse/tastatura ,monitor etc) ... si in jur de 15 mil. unitatea .(si imi merge orice,asta insemnand ... ORICE).

Ai putea intra acolo (pe site-ul lor) sa te uiti la piese si la preturi,sunt baieti seriosi.

Na nu stiu,depinde si pe ce te axesi tu,jocuri/programare/etc .

fWy1P.gif

Posted

13 mil u say?

Nu stiu daca e cea mai buna varianta sa il faci pe bucati.

Nu gasesti ceva mai dragut daca iti cumperi unul intreg?

Eu am dat 10 milioane (in februarie, anul acesta) pe urmatoarea configurare:

Procesor AMD athlon x2 64 , 5400+, 2.8GHz

Placa de baza: ASUSTeK Computer INC. M2V-MX SE Rev x.xx (era alta initial, dar mi s-a ars cand am scos chitara din mufa :((. Neavand alta la fel, mi-au puso pe asta).

Memorie: 2GB

hdd: 160gb

sunet/video(256mb) onboard.

Cumperi o placa video, si teai scos :P

Eu iam pus un nvidia gt 240.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

13 mil u say?

Nu stiu daca e cea mai buna varianta sa il faci pe bucati.

Nu gasesti ceva mai dragut daca iti cumperi unul intreg?

Eu am dat 10 milioane (in februarie, anul acesta) pe urmatoarea configurare:

Procesor AMD athlon x2 64 , 5400+, 2.8GHz

Placa de baza: ASUSTeK Computer INC. M2V-MX SE Rev x.xx (era alta initial, dar mi s-a ars cand am scos chitara din mufa :((. Neavand alta la fel, mi-au puso pe asta).

Memorie: 2GB

hdd: 160gb

sunet/video(256mb) onboard.

Cumperi o placa video, si teai scos :P

Eu iam pus un nvidia gt 240.

si rulezi fifa 11?

astept pareli voastre

eu vreu sa am pe plca de baza ddr3 si un proc x2/x3/x4 dela 2.8 ghz in sus restu va las pe voi sa alegeti

sunt curios cum ati face unitatea

ps:am dvd rw

Posted

si rulezi fifa 11?

astept pareli voastre

eu vreu sa am pe plca de baza ddr3 si un proc x2/x3/x4 dela 2.8 ghz in sus restu va las pe voi sa alegeti

sunt curios cum ati face unitatea

ps:am dvd rw

nu isi da nimeni cu parerea?:(

Posted

Da, Merge fifa 11 la setarile maxime. Iti fac si un filmulet cu frame rate-ul daca doresti :)) (nu are cerinte mari fifa 11..mai bine ziceai bioshock, ca le are mai mari..si numi merge la maxim. )

App, pentru jocuri..nu conteaza ca e X2 sau X123. Conteaza doar frecventa acumulata:P (din cate am inteles, majoritatea jocurilor nu profita de faptul ca exista mai multe procesoare, tratandu-l ca pe o singura entitate)

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Da, Merge fifa 11 la setarile maxime. Iti fac si un filmulet cu frame rate-ul daca doresti :)) (nu are cerinte mari fifa 11..mai bine ziceai bioshock, ca le are mai mari..si numi merge la maxim. )

App, pentru jocuri..nu conteaza ca e X2 sau X123. Conteaza doar frecventa acumulata:P (din cate am inteles, majoritatea jocurilor nu profita de faptul ca exista mai multe procesoare, tratandu-l ca pe o singura entitate)

aha...pei eu vreu s aimi iau un x4 de 3ghz nu noumai din privinta jocurilor...vreau sa mearga repede in general ...si sa nu il schimb char asa repede

o alta solutie ar fi fost x2 3ghz cu rev c3

dar amd althon 250 x2 3ghz rev c3 costa in jur de 2 mil jumatate iar amd althon 640 x4 3ghz costa 4 mil jumatate...si nustiu ce sa fac...nustiu daca se merita diferenta

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.