Jump to content

Recommended Posts

Posted

spuneti-mi si mie cel mai bun procesor pt placa de baza Asus p4p800vm model mai vechi in jur de 400-500 ron :-? , pt gaming:) sa nu mearga sacadat , sa nu se blocheza , etc... :-? sa nu fie prea scumpa k e criza :)):->

• Upvote 1
  • Downvote 1

<3

Posted

Pentru gaming conteaza mai mult placa video decat procesorul.

Placa ta de baza:

766_ASUS_P4P800-VM.jpg

suporta:

Procesor

Platforma Intel

Socket 478

Procesoare compatibile Intel Pentium 4 / Celeron D / Celeron

Front Side Bus 800 / 533 / 400 MHz

Problema este ca nu prea mai gasesti procesoare pe soclul 478, decat poate la mana a doua sau pe undeva prin depozite (la dc-shop nu am gasit..).

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

mersi mult:D , am o placa video destul de buna:D nu-mi merge sacadat deloc.. dar vreau sa fie perfect ... decat la 2 jocuri am probleme=]] cs si dota ^^ sacadeaza sau se blocheaza... ma rog:D suport eu

• Upvote 1
  • Downvote 1

<3

Posted

512 e arhisuficient pt cs. jucam eu cs cu amd athlon 2800+, placa video de la ATI de 128MB ( nu mai stiu modelu), si 512 ram.

Miam permis sami iau modele "HD" fara sa mearga sacadat.

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Posted
:)) va spun se blocheaza la dota si la cs ( la cs se blocheaza k dau eu la proccesor low priority k dak nu nu merge... )uneori kte 0,5 sec e enervant din 5 in 5 secunde . la most wanted , undercover , san andreas merge bine cu full quality ( am placa HD ) :D
  • Upvote 1
  • Downvote 1

<3

Posted

merge si fara low priority , dar daca joc fara se blocheaza mouse e de la placa video nush dc , ma rog , si nu tr alt cs pt k eu sunt "pro" adik joc pe steam...

• Upvote 1
  • Downvote 1

<3

• 4 months later...
  • 5 months later...
Posted

Dar ce calculator ai? adica ce placa video si ce procesor ai ?Ca-mi vine greu sa inteleg cum iti poate sacada cs si dota dar undercover si mw merge la very high...Si eu am jucat cs dp. steam si nu cerea mai multe resurse decat cel dp. valve.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.