Jump to content

Recommended Posts

Posted

cred ce vrea sa refaca un user sters deja...asa am inteles eu cel putin.. dar nu stiu daca se poate. Poate cu un restore ?

Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.

4397.jpg

Posted

Pai inseamna ca celalalt user nu e sters. Cand intra in userul tau da log off..si trebuie sa iti apara si celalalt.

Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.

4397.jpg

Posted

Pai inseamna ca celalalt user nu e sters. Cand intra in userul tau da log off..si trebuie sa iti apara si celalalt.

In start nu mai apare log off pt. nu e decat un user.Dac as sti ce extensie are un fiser restore point as face manual dar cum?

Posted

Prietene,pai incearca restor normal si vezi ce reactie are sistemul,dar am impresia ca are sal faca doar pentru userul(contul tau)tau pe windows.

• 2 weeks later...
Posted

Nu stiu ce vrei sa spui prin "cum refac acel user?". Te referi la asta: Start -> Control Panel -> User Accounts -> Create a new account ?

REFORMULEZ: mi s-a dezactivat optiunea de a putea alege intre 2 useri.In user accounts,la Change the way users log on or off primesc mesajul :Client services for netware has disabled the Welcom screen and fast user switching.Ce sa fac sa revin la aceasta optiune?

Posted

Acum am inteles mai bine. Incearca una dintre cele doua solutii postate mai jos:

Solutia 1

Mergi in Control Panel -> Network Connections

Dublu click pe LAN si selecteaza Properties

Unde scrie "connection uses the following" da click pe "Client Services for Netware"

Apasa apoi Uninstall

Daca nu gasesti "Client Services for Netware", incearca asa: Mergi in Control Panel -> Network Connections -> Gaseste reteaua ta si da click pe butonul Install. Fi sigur ca optiunea "Client" este selectata si da click pe ADD. Selecteaza "Client Service for Netware" dupa care da ok. O sa te intrebe daca restartezi calculatorul, da OK/YES.

Acum, "Client Services for Netware" ar trebui sa fie vizibil, si vei avea posibilitatea sa-l dezinstalezi.

Mai multe, gasesti si aici: http://support.microsoft.com/kb/315347

Solutia 2

Mergi in Start -> Run -> scrie regedit -> ok

Navigheaza catre: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon si sterge GinaDLL din panoul vizibil in partea dreapta.

Succes :pct2: !

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.