Jump to content

Recommended Posts

Posted

am o problema la pc ajutatima

erori3xi4.jpg

si mi se inchide reteaua de net nuu mil acceseaza si treb sal restartez pana dinou idemm,ce treb sa fac pls urgentzaa.sunatima care aveti numarul.

Posted

dute pe dektop dai click dreapta pe my computer click la proprietati apoi te duci la advanced>error raporting>disable error raporting

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

Posted

ca sa opresti porcaria aia de eroare de la microsoft trebuie sa dai disable l error raporting asa cum zici al3xxys dar care este eroare defapt in poza aceaia : "error raporting" sau "svchost.exe" ?

yo cred ca eror raportingu ca prea sunt multe p ecran :)

ps: de ce nu postezi si u eroare asta l windows-probleme ?? dasta au facut topicu ala

Posted

scz ,nu lasasem deschis pc ul si au aparut si mai multe si erau de amblele feluri din cele doua din poza.deci cum fac?

sa sti cand sri in graba ca sa ceri ajutorul si sa nu instalezi dinou windowsul cum am mai facut ca mi sa mai intamplat si nu ma stiu nu ai cum ptr ca pe mess nimeni nu are timp,de ex tavi e ocupat si nu pot sal deranjezi si alcineva nu se pricepe.tu ce ai face,eu mas omora.

Posted

da error raporting nici eu nu prea am inteles la inceput a trebuit sa o iau pe dekstop si sa dau un zoom :)

P.S. am scris mai sus ce trebuie sa faci fi si tu mai atent ce esti asa grabit :)

Posted

ma nu trebuie sa instalam windowsu dupa fiecare eroare deci citeste cu atentie ce a scris al3xxys adica : "dute pe dektop dai click dreapta pe my computer click la proprietati apoi te duci la advanced>error raporting>disable error raporting "

si error raportingu a disparut , si la svchost ar putea fi mai multe cauze eu am avut virusat acel registru

Posted

in primul rand as vrea sa nu mai postati in categoria nepotrivita. este clar ca aceasta eroare este de la windows, sau daca nu esti sigur postezi in cel mai rau caz in categoria software la probleme, deoarece hardware in nici un caz nu e.

in al doilea rand as vrea sa va rog, ceea ce au spus mai multi printre care si BoBoS in loc de knd scrieti cand, in loc de k scrieti ca si asa mai departe, deoarece este o problema importanta, si daca intra un om de vreo 30 de ani care nu e obisnuit cu aceste prescurtari (prostesti) si vede kand, k, km si alte astfel de prescurtari pareseste forumul instant neintelegand despre ce e vorba si dorind totusi sa afle o rezolvare. acum sa trec peste offtopicul la greu scris mai sus si sa trec la subiect. Paul aceasta eroare cu Generic Host 32 am avut-o si eu, si din cate m-am informat si am aflat si eu, am inteles ca ar fi o eroare din Registru, mi s-a recomandat regwasher sau ceva de genul, eroarea nemaiaparand cateva zile dar revenind intr-un final, deci parerea mea ca sa scapi de ea ar fi sa reinstalezi windowsul. daca cumva stiti si alte rezolvari sunt bune venite :-h

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Eroare se rezolva definitiv cu patchul :

WindowsXP-KB921883-x86-ENU

http://www.microsoft.com/downloads/details...1a-46b3eac7a305

De preferat data viitoare sa pui un Windows cu updateurile la zi (dar nu unu modificat gen Service Pack 3, Crystal sau alte minuni) ci gen: Windows XP Professional April Release. Daca nu, baga cel mai nou Service Pack oficial (v.2) si eventual programul AutoPatcher.

PS: Resetezi PC-ul in dupa update, probabil o sa mearga daca nu ai virusi sau adware, daca ai...deja e alta poveste.

As your ship is going down

Ill stand by and wach you drown

Remember kids...the more you post the geeker you get.

Posted

imi cer iertare gaby de supararea creata fata de tine,dar domnul tavi nu era disponibil ,mia zis sal las in pace in acel moment,si am scris cat am putut de repede ptr ca imi zicea ca sunt infectat cu nu stiu ce Troian si nu a fost prima data,ptr pana acuma 2 luni am avut aceleasi probleme de instalasem de 3 ori win ptr faza asta.doi am scris in graba ca sa pot sa ma interesez la voi si norok ca a fost cineva sa ma ajute.am dat cautare de fisiere infectate ,acuma sunt curat dar trebui sai mi iau un forewall.nu stiu daca voi aveti eu am numai antivirusul si nu stiu daca el contine(kaspersky),3 acuma scriu lejer si nu cred ca puteam sa mai stau sa caut in urgentza maxima unde sa scriu bine topicul,sper sa intelegeti ca uneori nu se greseste intentionat sau daca se greseste intentionat e deoarece nu exista timp de alte chesti.4 vreau sa va multumesc la toti cei ce m-ati ajutat si va raman recunoscator.multumesc bobos sa vad ce pot face cu aacel patch

Posted

Imi pare rau gaby dar daca te referi despre acest topic eu nu am folost cuvinte precum (k,knd etc.) dar daca vorbesti in general eu recunosc ca vorbesc cateodata prescurtat si cu litere dastea mai "noi" ... ce sa fac asa m-am obisnuit ... cer scuze si nu o sa se mai repete :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.