Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut. Am si eu o problema. In toate partitiile de pe hard am mult spatiu ocupat cu nimic. De ex partitia D: toate folderele din D: ocupa 12.5 GB(inclusiv fisierele setate pe hidden), dar cand dau la proprietatile D-ului imi arata ca am 32.7 GB utilizati. Unde sunt ceilalti 20 GB :O ? La fel si la celelalte partitii, multi GB ocupati cu nimic.

Uitati aici un ss: (in stanga toate fisierele din D, in dreapta proprietatile D-ului)

51263999.jpg

I-am dat si defragmentare, si tot la fel e. Nici eroare de windows nu e, pt ca si de pe 7 si de pe XP tot la fel imi arata. Ceva idei?

Posted

Cred ca nu selectezi tu toate fisierele din partitia respectiva, este imposibil sa fie atata spatiu ocupat "cu nimic".

Incearca sa selectezi fiecare folder in parte (asta daca nu ai foarte multe) si sa dai click dreapta -> proprietati dupa care sa aduni toate cifrele obtinute si vezi ce rezultat obtii.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

tools->Folder options-> show hidden files. (apply to subfolders)

temp files se poate sa nuti apara. eu stiu ca vreo 13 gb miam eliberat mai demult facand un disk cleanup (CCleaner)

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Oare are legatura cu faptul ca sunt 2 Useri (adica 2 conturi) pe PC?

Asa cum a spus si GodsOtherHand, cu siguranta are. Daca celalalt user instaleaza ceva in aceeasi partitie, accesibil doar pentru el, spatiul liber din partitie scade, dar tu nu vezi respectivul continut.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Toate programele pe care le instalez eu sau sora mea (de pe celalalt cont) sunt la comun. Nu exista nimic ce pot sa vad de pe user-ul meu si ea nu de pe al ei.

Eu mai am si windows7 instalat in PC. Pe ala nu am decat un cont (cel default). E aceeasi problema. Multi GB ocupati cu nimic.

Posted

windows 7 isi rezerva automat cativa GB, care apar ca fiind ocupatu cu nimic.

Acestia sunt folositi in operatiile de zi cu zi. Pe cand la winXP daca aveai HARDu plin, calculatorul rula f greu, la Win7, din cauza ca el isi rezerva acest spatiu, poti folosi calculatorul chiar daca tie iti apare ca ai 0.1 kb liberi.

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.