Jump to content

Nu Stiati Care Este Traducerea Cuvantului "manele" In Limba Engleza? Aflati Acum !

Recommended Posts

Posted

Ca in fiecare seara,cautam subiecte amuzante pe internet. Spre uimirea mea am gasit ceva ... stupid dar amuzant.

Probabil v-ati dat seama din titlu despre ce este vorba :

39442280.jpg

Daca nu stiati,aflati acum ^^ .

Daca incercati invers (Romanian to English) nu gaseste...concluze : google a dat-o in bara iar :D.

/discuss

fWy1P.gif

Posted

Tu ai ascultat radio zu de dimineata?

Acolo era un englez care zicea ca manelele sunt un fel de "gangstar music"

Din pacate nu am ascultat,dar sa compari Manelele cu Rapul mi se pare stupid (a fost un topic despre asta). Comportamentul lor este asemanator in videoclipuri,insa genul de muzica e total diferit. Uneori subiectele acestor 2 genuri sunt asemanatoare (dusmani,viata,iubire etc) insa ... tot diferit e.

M-am documentat putin si am gasit o definitie a cuvantului " Goldies ".

Goldies - Hiturile muzicale de la jumatatea secolului trecut, muzica de calitate si acea aroma speciala a erei rock and roll.

Hmm anyway,weird.

fWy1P.gif

Posted

Din care stiu eu, pe Google traducere poti propune o alta traducere a cuvintelor. Probabil unu avea chef de glume, Google nu are nicio vina (asa cred eu). :-s

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.