Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pentru ca un utilizator al forumului am vazut ca nu stia cum poate adauga propriul continut, am considerat ca nu ar fi rau sa scriu un mic tutorial explicativ despre cum se posteaza pe forum, pentru a evita eventualele probleme de acest gen:

statusu.png

Ei bine, pentru a putea adauga continut pe forum, exista doua butoane, vizibile in partea dreapta, si anume:

• Add Reply -> replyq.png
    Butonul Add Reply va fi vizibil doar daca ne aflam intr-un subiect/topic scris, nefiind vizibil in categoriile forumului. Acesta trebuie accesat numai in cazul in care doriti sa raspundeti subiectului/topic-ului in cauza. De asemenea pentru a raspunde unui post anume puteti folosi si butonul Reply vizibil tot in partea dreapta chiar la sfarsitul postului: reply2.png
  • Start New Topic -> topicw.png
    Butonul Start New Topic va fi vizibil si in subiectele/topicurile scrise, si in categoriile forumului. Acesta trebuie accesat numai in cazul in care doriti sa scrieti un subiect/topic nou. Daca va aflati intr-un subiect scris in categoria Generalitati si apasati pe butonul Start New Topic atunci subiectul/topicul pe care urmeaza sa il scrieti va fi postat in categoria Generalitati.

Sper ca am fost suficient de clar/explicit si nu am omis nimic. In caz contrar va rog sa semnalati eventualele "goluri" :-s.

Haideti la postat !!! :D

Numai bine :pct2: !

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.