Jump to content

Recommended Posts

Posted

buna am o problema cu placa video cred ca s-a ars ca nu mai se vede nimic pe monitor nici mesajul de intrare in bios daca pun alta placa video merge. Placa video este his h165pf512as este o placa bunicica si vreau sa stiu daca se mai poate repara si daca merita

Posted

Pai daca ai incercat cu alta placa video si ai vazut ca merge, mai bine o schimbi, pt ca nu cred ca are rost sa dai bani s-o repari pe cea veche, mai pui ceva pe langa si-ti iei alta mai buna.Sper ca ti-a fost de folos recomandarea. :-h:)

Posted

Avand in vedere ca noi nu putem stii care este defectiunea in mod clar, nu iti putem spune daca se mai poate repara si daca merita. Incearca si mergi cu ea la un service si vezi ce spun cei de acolo, iar, daca iti convine pretul repar-o.

S-ar putea ca la service sa trebuiasca sa platesti o taxa pentru diagnosticarea placii video, asa ca, daca ti se pare prea mare bataia de cap, poti urma sfatul lui Jutdaks.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.