Jump to content

Despre Yahoo - Us.data.toolbar.yahoo.com:443

Recommended Posts

Posted

buna.sunt alex.as vrea sa stiu de ce atunci cand deschid mozila firefox 3.6.1 imi apare *us.data.toolbar.yahoo.com:443 foloseste un certificat incorect sau expirat.cand vreau sami fac cont pe yahoo nu-mi apare codul de sigyranta,sau cand deschid unele pagini web sa ma inregisterz la diferite jocuri trebuie sa adug exceptie de la securitate sa pot intra?ce as putea face?puteti sa ma contactati si pe adresa de email alexsergiu37@yahoo.com. va rog sa ma ajutati.cu respect alex>

Posted

Este o eroare comuna pentru Firefox.

Rezolvari:

• Data si ora sunt principalii "jucatori" care ar putea provoca o astfel de problema. Verifica daca data si ora sunt dereglate. In cazul in care acestea sunt schimbate, seteaza valorile corecte pentru data si ora. Fie un plug-in sau un program recent instalat sau dezinstalat au deraglat ora si data fie bateria CMOS trebuie schimbata.
  • Daca browser-ul tau nu este updatat la zi, updateaza-l si vezi daca mai intampini eroarea.
  • Dezinstaleaza Yahoo Toolbar!
  • Foloseste Internet Explorer/Opera/Google Chrome :))

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.