Jump to content

Recommended Posts

Posted

cine te-a fraierit sa bagi windowsu asta in romana tztz mare greseala

defapt yo cred ca ai bagat patch-ul ala ca sa se schimbe in romana lam avut si eu da lam scos imediat

asa dute l control panel - optiuni folder si alege l extensile astea jpg. etc etc care tin de poze WINDOWS PICTURES AND FAX VIEWER sau acdsee sau ce mai ai u de deschis pozele . ar trebui sa mearga ca cam asta spune eroarea

Posted

Probabil ti s-a stricat asocierea fisierele si nu au cu ce se mai deschide.

Incearca urmatoarele:

1. Dute in Control Panel, dai la Fodler Options

2. Apoi selecteaza tabul File Types

3. Cauta in lista aia lunga formatul .jpg

4. Apasa Change de la "Opens With" si selecteaza "Windows Picure and Fax Viewer"

As your ship is going down

Ill stand by and wach you drown

Remember kids...the more you post the geeker you get.

Posted

Phai n-am chef sa fac poze...dureaza 10 ani cu imageshack si altu nu merge ca tre sa-mi fac cont.

Uite ti-am facut un filmulet downlaodeaza fisieru si deschide-l cu Internet Explorer. Pur si simplu tragi fisieru in Inetrnet Explorer.

http://rapidshare.com/files/36150060/caca.swf.html

sau poate se dechide automat

Posted

frate bobos ,eu iti multumesc de ajutor.am vazut filmuletul si multumesc de fundalul sonor,mia placut melodia ,sa imi zici si mie cum se numeste sa o caut.pai am dat asa cum arata in film dar niki o schimbare niki dupa restart.cand va mcerut data trrecuta ajutorul cu cealalta eroare de la atacul troianului la fel unele chesti nu sau reparat,si niki acuma mai nou faza cu eroarea de la poze,de ex cand jok cs jok putin in reluare.adica mi see misca ca si cum ar fi lag mare pe servarul respectiv chiar daca nu exista.o sa incerc sa imi fac rabdare si timp ca sa bad windowsul in "C" dinou ca alfel nu se poate.multumesc de ajutor.

Posted

Este mai imposibil sa nu mearga daca ai facut exact ce ti-am aratat acolo. Deci daca nu a mers probabil esti full de virusi. Daca vrei sa instalezi Windowsul, tips:

1. Formatezi C-ul.

2. Pui cel mai updatat Windows(care ar fi April Release SP2)

3. Nu pui nimic in genu Windows-urilor modificate gen: Serive Pack 3 , Crystal Windows, Windows Nemesis etc etc .. Mereu o sa ai probleme cu ele ca sunt modificate.

4.Cand instalezi Windowsul scoti cablu de retea sa nu iei virusi dupa ce iti detecteaza placa de retea.

Tine minte, cel mai important lucru e sa fie Windowsul cel mai updatat, sau pui tu unu mai vechi si ii faci update cu Service Pack 2 si AutoPatcher. Ca daca nu, esti FOARTE VULNERABIL si atacat de virusi de pe net.

Apoi bagi imediat antivirus.

PS: Melodia e Snoop Dogg - Vato, era Winampu deschis, lol

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.