CorinA Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 Cu o noua perspectiva asupra vietii si abilitati iesite din comun, Eddie ajunge repede expert al speculatiilor financiare si ii atrage astfel atentia lui Carl Van Loon (Robert De Niro), unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri. Dar spre ghinionul lui, mogulul nu il vede decat ca pe o metoda usoara de a face miliarde de dolari fara efort. In scurt timp, succesul fulminant al lui Eddie se transforma intr-o lupta pentru supravietuire, secretul metamorfozei iese la suprafata si asasinii pusi pe urmele lui nu mai reprezinta singura amenintare. http://video.cinemagia.ro/v/636043&mute=false Gen: Thriller Premiera in Romania 18.03.2011
class_dismissed Posted July 29, 2011 Report Posted July 29, 2011 L-am vazut, mi s-a parut interesanta ideea de o pastila care sa iti permita sa iti folosesti creierul la capacitate maxima. Finalul mi-a placut foarte mult. erp romania
+alex008 Posted August 4, 2012 Report Posted August 4, 2012 Mda... l-am vazut si pe asta. Stie careva si alte filme de genul asta?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now