Jump to content

Recommended Posts

Posted

Se restarteaza calculatorul cand vrea el nu stiu dc l-am si desfacut si l-am curatzat tot singur isi da chiar si cand sunt doar pe mess ... :-(

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

Posted

nu am umblat deloc . Imi da de la o vreme ... vreo 5-6 luni de cand m-am apucat de dota a inceput sa se restarteze in joc ... dar cand mi-am formatat hardul in "C:\" nu mi se mai restarta cand ma jucam warcraft . Mi se restarteaza la cs chiar si la cs si nu-mi vine sa cred ca se restarteaza doar cu messu aprins .. si antivirusu wtf

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

Posted

Pay eroarea provine de la kitul jocului...a modificat ceva in windows...eu te sfatuiesc sa reinstalezi windowsul chiar daca dureaza multishor si apoi nu vei mai avea probleme.Dar..daca problema nu dispare inseamna ca e de la bios ceva...niste setari de aculo nu sunt facute bine!Bafta in rezolvarea problemei.

Posted

Vezi ca acele jocuri sa nu incinga foarte tare placa video sau procesoru

In cazul acesta ar putea fi si din bios de la setari!

Sunt niste setari in bios care atunci cand procesorul(sau altele) ating o temperatura setata de tine sau default sa se restarteze PC-ul

• 1 month later...
Posted

Am si o problema tot legata de RR la PC.... dar nu cred ca e de la Windows.... sau de la alte chestii.... am inteles de la cineva ca e legat de sursa sau nush cum sigur... :(

Recomandatimi si mie ceva ce sa ii fac... si inca ceva....dupa ce mi sa dar RR la PC si pun mana pe unitate este foarte fierbinte.... :-( ...... si asta de la un timp incoace... se intampla .....[ cam de 1 saptamana ] :-?

Posted

cred ca ti se supra incinge procesoru si la faza asta ar trebuie sa iti cumperi un nou cooler. (nu e scump)

*cand procesoru se supra incinge din cauza unor programe care necesita bataie de cap el isi da restart sau se stinge (are in bios o temperatura stabilita )

dar cum zici u ca frige carcasa nuj ce ar putea fi :| poate ti sa belit ventilatoru de la sursa :| ( si mi-e mi sa intamplat sa se strice ventilatoru si sursa - eh made in china :)) )

• 3 months later...
Posted

cand se atinge temperetura maxima in calculator...ori se opreste singur..ori incepe sa se restarteze.....si eu zic la fel...desfa unitatea cad merge si vezi daca se mai invarte coolerul de la procesor...daca nu cumparati altul...e foarte ieftin...

parerea mea e sa iti iei unul Intel pentru ca sunt foarte bune

" N-am, pleacă ! "

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.