Jump to content

Smeagoll

+Veteran
 • Posts

  659
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Smeagoll last won the day on August 7 2009

Smeagoll had the most liked content!

About Smeagoll

 • Birthday 05/12/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Smeagoll's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

 • Conversation Starter
 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Week One Done

Recent Badges

5

Reputation

 1. mai mult de 5 icon`uri se considera flood !!
 2. prima impresie la trailerul asta e jalnic
 3. eroarea asta e de la providerul ta de iternet.poate fi cauzata daca folosesti messengeru si prin proxy!
 4. cam tot ce gasesc cercetatorii astia e daunator.....sa va dau un exemplu cercetatiorii au spus ca, cartoful contime amidon si faci cancer ....ei uite ca bunicii mei au mancat cartofi toata ziua si au trait mai mult decat spune un cercetator...ideea e ca in ziua de azi nu se mai gasesc alimente fara chimicale.......pana si in aer sunt chimicale!!!
 5. cand ai instalat windowsul ai formatat partiile?Verifica daca dimensiunea partiilor corespunde cu cea a hard disk`ului daca nu incearca sa formatezi toate partuiile pentru ca linuxul isi creeaza un backup si ala de multe ori face treaba nasoala!anyway daca instalezi windowsuri cum ar fi last xp blackxp astea iti vor creea probleme cand o sa instalezi driverele tale!Incearca un sp3 simplu cu o formatare completa si vei avea succes!O alta varianta e un load default la bios sau un update!Bafta
 6. Va salut si bine v`am regasit! War of dragons este un joc mmorpg online jucat de foarte multi playeri atat din romania cat si din alte tari. Aici puteti sa va inregistrati: http://warofdragons.com/register.php Iar aici puteti incerca jocul: http://warofdragons.com/first_battle.php Cei care va inregistrati si veti juca cautati`ma si va voi ajuta!
 7. .....pana si cel mai mic chip sau calculator sau tehnologie se va strica ...si atunci se va intampla exact ca in filme ...mai rau .....stiti voi daca te mananca undeva te scarpini ....vad ca oamenii vor sa distruga lumea asta
 8. Sunt posesorul acestui telefon si pot sa spun ca e mai mult decat un telefon.Eu mi`am instalt si iGO2008 cu toate hartile si merge super ...pacat ca nu tine foarte mult bateria.
 9. incearca alte drivere pentru ea
 10. probabil l-ai inchis. neregulamentar ...dai start windows normaly si nu o sa`ti mai apara.
 11. verifica firewall dupa cum sp si gaby si verifica si la router posibil sa ai firewall si acolo!
 12. fi mai explicit ....ce anume nu merge?Sa instalezi dribverul sau programe jocuri ...?Ce probleme iti face?Se blocheaza cand instalezi?
 13. O sugestie ar fi sa fie mai multiuseri ...forumul asta e un forum mort din pacate.Cred ca sunt sungurul moderator care intra pe forumul asta.E plin de poll`uri aiurea si topicuri fara sens....
 14. nu cred k multa lume a avut varianta windows 7 sa vada cum e si sa faca o comparatie....doar asa din auzite ....
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.