Jump to content

Recommended Posts

Posted

Windows-ul 7 instalat pe calculatorul respectivei persoane spui ca este licentiat (original) ? Cand apare acel mesaj ?

In coltul din dreapta jos apare cu litere albe "Windows 7/build 7600/this copy of windows is not genuine" tot timpul

ecran este permanent negru si cand persoana pune o image desktop si dispar in scurt timp(de obicei,dupa ce inchide latptop-ul),iconitele raman intacte

in curand va voi trimite si un print screen,azi nu are internet:)

Posted

In coltul din dreapta jos apare cu litere albe "Windows 7/build 7600/this copy of windows is not genuine" tot timpul

ecran este permanent negru si cand persoana pune o image desktop si dispar in scurt timp(de obicei,dupa ce inchide latptop-ul),iconitele raman intacte

in curand va voi trimite si un print screen,azi nu are internet:)

Da... Astea sunt simptomele calculatoarelor care au fost depistate ca nu folosesc Windows Genuine (original). Ar fi bine sa opresti/opreasca automaticaly updates, sau, sa fi/fie atenta la Windows Genuine Advantage Validation Tool (sa nu fie instalat).

Daca Windows-ul este licentiat asa cum am inteles din primul post nu ar trebui sa apara aceste simptome !

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Da... Astea sunt simptomele calculatoarelor care au fost depistate ca nu folosesc Windows Genuine (original). Ar fi bine sa opresti/opreasca automaticaly updates, sau, sa fi/fie atenta la Windows Genuine Advantage Validation Tool (sa nu fie instalat).

Daca Windows-ul este licentiat asa cum am inteles din primul post nu ar trebui sa apara aceste simptome !

persoana(traieste in franta),nu se pricepe la activarea/instalarea update-ul sau programului

este posibil sa-si fi luat teapa fiindca si-a cumparat un emachines(laptop)

multumesc GodsOtherHand pentru sfat,am intrat azi pe adrese insa nu stiu pe care ar trebui sa-l aleaga(eu am mac)

gaby,ai putea sa-mi dai niste intructiuni pe care sa le urmeze?am s-o intreb daca are update sau programul

Posted

Pe Windows 7, e cam greu de scos acest Windows Genuine Advantage Validation Tool. Cu siguranta il are instalat, din moment ce apar simptomele mentionate mai sus.

Daca persoana respectiva a cumparat Windows-ul cu licenta, respectivul pachet contine si niste indrumari, si niste numere de telefon pentru asistenta. Daca suna, reprezentatii Microsoft o vor ajuta (sau, asa ar trebui) sa activeze Windows-ul.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.