ClarisaLucia Posted March 29, 2011 Report Posted March 29, 2011 "This windows 7 is not genuine"asta ii apare unei persoane cunoscute(eu nefiind priceputa)... culmea este ca in ghid rapid sistemul de operare e autentic:| ma poate ajuta cineva,va rog?
gaby Posted March 29, 2011 Report Posted March 29, 2011 Windows-ul 7 instalat pe calculatorul respectivei persoane spui ca este licentiat (original) ? Cand apare acel mesaj ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
ClarisaLucia Posted April 2, 2011 Author Report Posted April 2, 2011 Windows-ul 7 instalat pe calculatorul respectivei persoane spui ca este licentiat (original) ? Cand apare acel mesaj ? In coltul din dreapta jos apare cu litere albe "Windows 7/build 7600/this copy of windows is not genuine" tot timpul ecran este permanent negru si cand persoana pune o image desktop si dispar in scurt timp(de obicei,dupa ce inchide latptop-ul),iconitele raman intacte in curand va voi trimite si un print screen,azi nu are internet:)
+GodsOtherHand Posted April 3, 2011 Report Posted April 3, 2011 windows 7? hmm ai windows 7 original? sau nu? love is a verb Love is a doing word
gaby Posted April 3, 2011 Report Posted April 3, 2011 In coltul din dreapta jos apare cu litere albe "Windows 7/build 7600/this copy of windows is not genuine" tot timpul ecran este permanent negru si cand persoana pune o image desktop si dispar in scurt timp(de obicei,dupa ce inchide latptop-ul),iconitele raman intacte in curand va voi trimite si un print screen,azi nu are internet:) Da... Astea sunt simptomele calculatoarelor care au fost depistate ca nu folosesc Windows Genuine (original). Ar fi bine sa opresti/opreasca automaticaly updates, sau, sa fi/fie atenta la Windows Genuine Advantage Validation Tool (sa nu fie instalat). Daca Windows-ul este licentiat asa cum am inteles din primul post nu ar trebui sa apara aceste simptome ! Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
ClarisaLucia Posted April 3, 2011 Author Report Posted April 3, 2011 Da... Astea sunt simptomele calculatoarelor care au fost depistate ca nu folosesc Windows Genuine (original). Ar fi bine sa opresti/opreasca automaticaly updates, sau, sa fi/fie atenta la Windows Genuine Advantage Validation Tool (sa nu fie instalat). Daca Windows-ul este licentiat asa cum am inteles din primul post nu ar trebui sa apara aceste simptome ! persoana(traieste in franta),nu se pricepe la activarea/instalarea update-ul sau programului este posibil sa-si fi luat teapa fiindca si-a cumparat un emachines(laptop) multumesc GodsOtherHand pentru sfat,am intrat azi pe adrese insa nu stiu pe care ar trebui sa-l aleaga(eu am mac) gaby,ai putea sa-mi dai niste intructiuni pe care sa le urmeze?am s-o intreb daca are update sau programul
gaby Posted April 3, 2011 Report Posted April 3, 2011 Pe Windows 7, e cam greu de scos acest Windows Genuine Advantage Validation Tool. Cu siguranta il are instalat, din moment ce apar simptomele mentionate mai sus. Daca persoana respectiva a cumparat Windows-ul cu licenta, respectivul pachet contine si niste indrumari, si niste numere de telefon pentru asistenta. Daca suna, reprezentatii Microsoft o vor ajuta (sau, asa ar trebui) sa activeze Windows-ul. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
ClarisaLucia Posted April 10, 2011 Author Report Posted April 10, 2011 multumesc pentru sfaturi.gata s-a rezolvat problema. puteti inchide topicul
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now