ceapaev Posted April 17, 2011 Report Posted April 17, 2011 Captura video on line. Vreau sa inregistrez on line o emisiune tv (deci prin internet).Folosec extra screen capture.Am folosit si alte programe(Softcam,snagit...).Fereastra in care ruleaza programul tv ramane opaca.Restul capteaza.Undeva gresesc si nu stiu unde.Ce sa fac?
justalex10 Posted April 17, 2011 Report Posted April 17, 2011 Deci vrei să înregistrezi o emisiune care se difuzează online? Folosește Camtasia, își face treaba foarte bine..
+PAUL-XX Posted April 17, 2011 Report Posted April 17, 2011 da justalex dar depinde si de sistemul fiecaruia daca iy suporta sa inregistreze perfect cu Camsatia. de ex la mine nu merge asa bine .
ceapaev Posted April 20, 2011 Author Report Posted April 20, 2011 Aici ai dreptate... Am instalat READON TV MOVIE PLAYER.Vad un program tv.Dar cum il inregistrez?
gaby Posted April 21, 2011 Report Posted April 21, 2011 Uita-te prin optiunile programului; cauta ceva legat de "record". Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now