Jump to content

Cumpar telefoane vechi, second hand si cabluri de date

Recommended Posts

Posted

Cumpar orice model de telefoane vechi si second hand folosite,sa fi deblocate cu incarcatorul original sau unul cu care se incarca si sa aveti un cablu usb pt modelul ala de telefon,cumpar si cabluri usb pt telefoane mobile si box-uri gsm.

Posted

eu cumpar mai bucuros telefonul impreuna cu cablul lui usb si incarcatorul.Pretul este de maxim 3 milioane si se trimite prin posta romana.

• 2 weeks later...
Posted

imi pare rau deocamdata nu ma mai intereseaza nici un telefon,cele 3 milioane ale mele sau dus dracului pe un orange malibu la orange shop sighisoara cumparat cu 2 milioane sapte sute si saptezeci de lei,scriu asa pt ca nu stiu cum se scrie pretul in lei noi si 30 lei miam cumparat de mancare cu ei.Telefonu nu mia placut si pt ca am semnat actele si dupa aia mam dus cu el inapoi nu se putea resofta era branduit si imi sighisoara cei de la serice-ul jay gsm mia zis ca ei nu il pot decoda,era codat pe orange ma enervat la el lumina de la tastatura si lumina de sub ecran camera foto si video si reteaua merge tot timpul pe automat desi eu selectam manual ramanea tot automat.Cel ce mi la vandut Adrian maior de la orange shop a refuzat sa imi dea banii inapoi,si eu iam zis ca o sa distrug telefonul si le sparg site-ul oficial tot fara bani am ramas,in cele din urma lam trimis la decodat pt o saptamana in bucuresti a venit cica decodat eu nu la incercat niciodata pt ca nu aveam cartela de vodafone sau cosmote retele ce au semnal la noi in judetul mures si dupa cateva zile intro seara lam distrus cu o piulita iam rupt placa de baza in 2 bucati spart ecranul si la aruncat in apa de seara pana a doua zi dimineatza.

• Haha 1
Posted

imi pare rau deocamdata nu ma mai intereseaza nici un telefon,cele 3 milioane ale mele sau dus dracului pe un orange malibu la orange shop sighisoara cumparat cu 2 milioane sapte sute si spatezeci de lei,scriu asa pt ca nu stiu cum se scrie pretul in lei noi si 30 lei miam cumparat de mancare cu ei.Telefonu nu mia placut si pt ca am semnat actele si dupa aia mam dus cu el inapoi nu se putea resofta era branduit si imi sighisoara cei de la serice-ul jay gsm mia zis ca ei nu il pot decoda,era codat pe orange ma enervat la el lumina de la tastatura si lumina de sub ecran camera foto si video si reteaua merge tot timpul pe automat desi eu selectam manual ramanea tot automat.Cel ce mi la vandut Adrian maior de la orange shop a refuzat sa imi dea banii inapoi,si eu iam zis ca o sa distrug telefonul si le sparg site-ul oficial tot fara bani am ramas,in cele din urma lam trimis la decodat pt o saptamana in bucuresti a venit cica decodat eu nu la incercat niciodata pt ca nu aveam cartela de vodafone sau cosmote retele ce au semnal la noi in judetul mures si dupa cateva zile intro seara lam distrus cu o piulita iam rupt placa de baza in 2 bucati spart ecranul si la aruncat in apa de seara pana a doua zi dimineatza.

Nu ti se pare cam inutil tot romanul asta? Fara suparare :)

Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.

4397.jpg

Posted

imi pare rau deocamdata nu ma mai intereseaza nici un telefon,cele 3 milioane ale mele sau dus dracului pe un orange malibu la orange shop sighisoara cumparat cu 2 milioane sapte sute si spatezeci de lei,scriu asa pt ca nu stiu cum se scrie pretul in lei noi si 30 lei miam cumparat de mancare cu ei.Telefonu nu mia placut si pt ca am semnat actele si dupa aia mam dus cu el inapoi nu se putea resofta era branduit si imi sighisoara cei de la serice-ul jay gsm mia zis ca ei nu il pot decoda,era codat pe orange ma enervat la el lumina de la tastatura si lumina de sub ecran camera foto si video si reteaua merge tot timpul pe automat desi eu selectam manual ramanea tot automat.Cel ce mi la vandut Adrian maior de la orange shop a refuzat sa imi dea banii inapoi,si eu iam zis ca o sa distrug telefonul si le sparg site-ul oficial tot fara bani am ramas,in cele din urma lam trimis la decodat pt o saptamana in bucuresti a venit cica decodat eu nu la incercat niciodata pt ca nu aveam cartela de vodafone sau cosmote retele ce au semnal la noi in judetul mures si dupa cateva zile intro seara lam distrus cu o piulita iam rupt placa de baza in 2 bucati spart ecranul si la aruncat in apa de seara pana a doua zi dimineatza.

Uau, cata distrugere :-s. As avea o intrebare, ai reusit sa le spargi site-ul oficial ?

Nu ti se pare cam inutil tot romanul asta? Fara suparare :)

Pe mine m-a amuzat putin :-s.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

am uitat sa spun telefonu era un orange malibu sau HUAWEI U3100 cu card cablu usb si incarcator.cardul e distrus si incarcatorul si cablu le mai vand.Astept e-mail-uri cu oferte la costeladrianadrian@yahoo.com le dau cu pret mic.

• 4 months later...
Posted

imi pare rau deocamdata nu ma mai intereseaza nici un telefon,cele 3 milioane ale mele sau dus dracului pe un orange malibu la orange shop sighisoara cumparat cu 2 milioane sapte sute si saptezeci de lei,scriu asa pt ca nu stiu cum se scrie pretul in lei noi si 30 lei miam cumparat de mancare cu ei.Telefonu nu mia placut si pt ca am semnat actele si dupa aia mam dus cu el inapoi nu se putea resofta era branduit si imi sighisoara cei de la serice-ul jay gsm mia zis ca ei nu il pot decoda,era codat pe orange ma enervat la el lumina de la tastatura si lumina de sub ecran camera foto si video si reteaua merge tot timpul pe automat desi eu selectam manual ramanea tot automat.Cel ce mi la vandut Adrian Maior de la orange shop a refuzat sa imi dea banii inapoi,si eu iam zis ca o sa distrug telefonul si le sparg site-ul oficial tot fara bani am ramas,in cele din urma lam trimis la decodat pt o saptamana in bucuresti a venit cica decodat eu nu la incercat niciodata pt ca nu aveam cartela de vodafone sau cosmote retele ce au semnal la noi in judetul mures si dupa cateva zile intro seara lam distrus cu o piulita iam rupt placa de baza in 2 bucati spart ecranul si la aruncat in apa de seara pana a doua zi dimineatza.

Sunt online noaptea de la 1 la 2 dar imi pueteti trimite emailuri cu oferte si ziua ca le citesc.

Site-ul oficial e treaba mea cand si cum il sparg.

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • 2 months later...
Posted

Cumpar orice model de telefoane vechi si second hand folosite

Te intereseaza telefoane ca Nokia 1100 cu lanterna ? :)

Voucher PC Garage: DSSRZSF8 - pentru a primi 1% reducere din comanda.

• 2 weeks later...
Posted

Te intereseaza telefoane ca Nokia 1100 cu lanterna ? :)

ma intereseaza cat ceri pe el ? trimiti prin posta romana ? ai cablu usb si incarcator la telefonul tau ? este decodat ?

• Upvote 1
  • Downvote 2
Posted

Uau, cata distrugere :-s. As avea o intrebare, ai reusit sa le spargi site-ul oficial ?

Pe mine m-a amuzat putin :-s.

Gaby nu mai fa misto .Pe mine nu ma amuza asa ceva.

• 1 month later...
Posted

Buna ziua , un xperia x8 , in stare buna te'ar interesa? am la el si cablu de date,card,

telefonul e in stare extraordinare, are instalat pe el android 2.1

ma intereseaza daca accepti si schimburi,eu accept asa ceva uite id ul meu sa vorbim pe mess costeladrian.adrian sunt online o data la 2 zile.Repar pc-uri telefoane mobile sunt expert la asa ceva.

• 4 weeks later...
Posted

Cumpar orice model de telefoane vechi si second hand folosite,sa fi deblocate cu incarcatorul original sau unul cu care se incarca si sa aveti un cablu usb pt modelul ala de telefon,cumpar si cabluri usb pt telefoane mobile si box-uri gsm.

Am un lg optimus me aproape nou. cat dai pe el?

• 3 months later...
  • 5 months later...
Posted

Buna..am un:nokia N73 perfect functionabil cu toate accesoriile(card 512mb,cablu de date incarcator,husa piele)

Sony Ericcson T630-nu-i merge butonul "back"

Alcatel OT-C701 necesite schimbare bateriei si nu ii merge camera

Cat oferiti pe ele?vand impreuna sau pe bucata

Posted

Buna..am un:nokia N73 perfect functionabil cu toate accesoriile(card 512mb,cablu de date incarcator,husa piele)

Sony Ericcson T630-nu-i merge butonul "back"

Alcatel OT-C701 necesite schimbare bateriei si nu ii merge camera

Cat oferiti pe ele?vand impreuna sau pe bucata

cat ceri pe nokia N73 cu toate accesorile ? este decodat si are meniul in limba romana ? nu e vreo clona chinzesca ?(am luat o teapa cu clona chinezesca de Nokia N73 si de atunci nu mai cumpar clone) Daca vrei sa vorbim intra pe id-ul meu sunt online o data la 2 zile incepand de maine dupa ora 12 noaptea,daca vrei neaparat sa vorbim dami mesaje chiar daca sunt offline dar inainte dami un buzz ca sa stiu cine esti.O zi buna iti doresc.

• 8 months later...
Posted

Pt cei care vor sa imi vanda telefoane mobile ma intereseaza urmatoarele :sa aibe bateria originala (nu schimbata cu alta cu aceasi conectori) sa suporte conexiune prin usb infrarosu si bluetooth pt transfer de fisiere.va rog contactatima prin pm-uri cu un numar unde raspundeti sa putem rezolva treaba cu transportul si pret-ul (daca negociati asta) si telefoanele sa fie decodate si cu upgrade de soft (ultima sau o versiune de soft pentru romania) Cer seriozitate.

• Thanks 1
  • 4 years later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.