Jump to content

Recommended Posts

Posted

www.pecalculator.ro a fost deschis de curand.

Pe site puteti gasi stiri actualizate zilnic,tutoriale,review-uri.

Site-ul a fost facut folosind Joomla!

Astept niste pareri pro/contra.Ce ar trebui sa mai adaug/elimin.

Multumsc

Posted

Echipa din cati oameni este formata ? Informatile,stiirile in cat timp sunt urcate pe site?De cat timp existati si in ce formule ati mai fost?

Posted

Echipa din cati oameni este formata ? Informatile,stiirile in cat timp sunt urcate pe site?De cat timp existati si in ce formule ati mai fost?

echipa este formata dintr-o singura persoana.

stirile sunt adaugate in jurul orelor 13.In fiecare zi.E prima formula!

Posted

Nu iti este cam greu de unul singur>? ai mai incercat sa bagi pe cineva cu care sa faci echipa?Consideri ca faci destul fata la acest site?

Posted

vezi ca ceasul de pe site nu este actualizat.

App vezi ca la jokuri online poti sa adaugi si cateva de pe hi5 sau de pe net gen Farmerama . pentru ca sunt si care nu joaka de pe facebook.eu pe facebook jok numai cityville .era un exemplu.

Posted

vezi ca ceasul de pe site nu este actualizat.

App vezi ca la jokuri online poti sa adaugi si cateva de pe hi5 sau de pe net gen Farmerama . pentru ca sunt si care nu joaka de pe facebook.eu pe facebook jok numai cityville .era un exemplu.

ai foarte mare dreptare...m-am uitat si eu la cele de pe bigpoint, gen Farmerama, dar nu stiu cum sa le pun..Nu gasesc nici un cod nimic.

Posted

Iartami stilul,nu sunt un critic,atrag atentia.asta sunt eu de fel.

:)) ceasul ala e fantoma,am reintrat acuma pe site,aparea 9:18/ apoi dau pe o subramura, reapare 8:50, dau refresh de 2 ori si nu mai exista ceas,decat data ! :)) super

Posted

Iartami stilul,nu sunt un critic,atrag atentia.asta sunt eu de fel.

:)) ceasul ala e fantoma,am reintrat acuma pe site,aparea 9:18/ apoi dau pe o subramura, reapare 8:50, dau refresh de 2 ori si nu mai exista ceas,decat data ! :)) super

asta pentru ca l-am dezactivat eu...:)

NU e nimic de iertat.ma ajuta foarte mult.

Stii cumva cum pot pune jocuri ca Farmerama pe site?

Posted

Sincer nu prea le am,dar,pentru ca mereu exista un Dar, sigur prietenul nostru Gaby te va ajuta cu siguranta imediat ce va citi aceste mesaje :):))

Posted

asta pentru ca l-am dezactivat eu...:)

NU e nimic de iertat.ma ajuta foarte mult.

Stii cumva cum pot pune jocuri ca Farmerama pe site?

Farmerama, il poti pune cum l-ai pus si pe MafiaWars, adica printr-un iframe.

In rest, iti pot sugera sa lucrezi la promovare, si bineinteles, la adaugarea constanta a continutului.

P.S: In momentul de fata, site-ul tau a luat-o putin razna afisandu-se deformat, ai umblat la vreun fisier JavaScript ?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Farmerama, il poti pune cum l-ai pus si pe MafiaWars, adica printr-un iframe.

In rest, iti pot sugera sa lucrezi la promovare, si bineinteles, la adaugarea constanta a continutului.

P.S: In momentul de fata, site-ul tau a luat-o putin razna afisandu-se deformat, ai umblat la vreun fisier JavaScript ?

nu am umblat la nimic...

ce browser folosesti?

Posted

Zilele saptamani de la data, le poti seta in Romana? Totusi suntem Romani,adica cel putin eu tin la etica asta si la respectarea orginilor.Eu pentru mine ca client,sau vizionar,sau utilizator,vizitator tin mult tot cei facut de Romani pentru Romani sa fie Romaneste

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.