+Al3xXys Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Cititi , priviti , raspundeti : Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
boboS Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 CRC = cyclic redundancy check, e un tip de functie care este folosit pentru a determinat daca un fisier este alterat sau nu. Probleme posibile care pot determina eroarea aia pot fi: - CD/DVD zgariat, murdar, stricat. - Kitul de instalare este corupt As your ship is going down Ill stand by and wach you drown Remember kids...the more you post the geeker you get.
+Al3xXys Posted June 19, 2007 Author Report Posted June 19, 2007 ok ms . Deci ce trebuie sa fac ? CD-ul nu este zgariat , iar fisierul nu este corupt mi la dat st3alth si el si l-a instalat acum cateva zile Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
gaby Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 incearca sa faci rost de alt kit... si vezi daca iti zice tot asa. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Al3xXys Posted June 19, 2007 Author Report Posted June 19, 2007 asta incerc sa fac dar din pacate ... NU GASESC Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
+lolek Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 am trait si eu prin accest chesit o data si nu vreu sa mai pateasca si altu dar eu cel putzin m-am chinuit destul de mult pana mi-am dat seama ca dupa ce am instalat World Of Warcraft imi trebuie warft21.23 dar nu sutn sigur k asta este numele asa cu amintire nu prea mia tin minte I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now