Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ieri (10.5.2011) Microsoft a făcut cea mai mare achiziţie din ultimii 36 de ani, şi anume, a cumpărat pentru suma de 8.5 miliarde de dolari cel mai cunoscut serviciu de comunicare video online: Skype.

skype.png

Ce presupune această tranzacţie?

Ei bine, tranzacţia va permite integrarea serviciului în toate produsele Microsoft, cum ar fi motorul de cautare Bing sau telefoanele Smart care folosesc Windows.

Cu o astfel de achiziţie, Microsoft vine tare din urmă şi se apropie de rivalele Google şi Apple care au deja propriile servicii de acest gen: Google Voice respectiv Facetime

Ce părere aveţi?:)

• Upvote 2

Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.

4397.jpg

Posted

In primul rand, multumim pentru stire :peace:.

In legatura cu subiectul, mi se pare foarte interesanta achizitia facuta de Microsoft, mai ales ca Skype era vanat atat de Google cat si de Facebook. Totusi, e ceva ciudat la mijloc, si anume, faptul ca Skype era evaluat la o suma cuprinsa intre 3 si 4 miliarde de dolari, iar Microsoft a oferit 8.5 :-?.

• Upvote 2

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

In primul rand, multumim pentru stire :peace:.

In legatura cu subiectul, mi se pare foarte interesanta achizitia facuta de Microsoft, mai ales ca Skype era vanat atat de Google cat si de Facebook. Totusi, e ceva ciudat la mijloc, si anume, faptul ca Skype era evaluat la o suma cuprinsa intre 3 si 4 miliarde de dolari, iar Microsoft a oferit 8.5 :-?.

O sa incerc sa fiu mai activa si sa postez mai mult, insa timpul ma cam bate :)) . Acest articol reprezinta inceputul.

Ceva e putred in Danemarca, intr-adevar. Oricum, eu am pata pusa pe Microsoft si toate produsele si serviciile pe care le ofera (chit ca folosesc Windows, planuiesc o mutare pe Linux), nu ma intrebati de ce, pur si simplu ma scot din sarite: in special Internet Explorer:)). Deci, cred ca si Skype o va lua in jos dupa transferul asta. Asta e, vom trai si vom vedea :|

4397.jpg

Posted

O sa incerc sa fiu mai activa si sa postez mai mult, insa timpul ma cam bate :)) . Acest articol reprezinta inceputul.

Te asteptam :D:cheers: !

Ceva e putred in Danemarca, intr-adevar. Oricum, eu am pata pusa pe Microsoft si toate produsele si serviciile pe care le ofera (chit ca folosesc Windows, planuiesc o mutare pe Linux), nu ma intrebati de ce, pur si simplu ma scot din sarite: in special Internet Explorer:)). Deci, cred ca si Skype o va lua in jos dupa transferul asta. Asta e, vom trai si vom vedea :|

Hmm, chiar daca ai precizat sa nu te intrebam de ce, curiozitatea ma omoara, asa ca, ai putea sa imi spui de ce urasti Microsoft si/sau Internet Explorer :-? ? Eu sunt multumit de Internet Explorer 8,9.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Posted

Nu stiu, pare ciudat dar pur si simplu ma enerveaza. Internet Explorer se misca in reluare si are destule vulnerabilitati. Singurul lucru de care sunt multumita in proportie de 99,9% si apartine de Microsoft este Microsoft Office ( am folosit 2003 iar acum folosesc 2007).

4397.jpg

Posted

Hmm, vulnerabilitati as spune ca orice program poate avea :P, iar de miscat in reluare, cred ca e discutabil in ce conditii. Sincer, eu deocamdata nu am reusit sa inteleg ura fata de Internet Explorer :-s:)), nu vorbesc de versiunile de la 1 la 6; mi se pare mai mult un curent (e mai cool sa folosesc Firefox/Opera/Chrome, decat IE).

P.S: Sa nu intelegi prin acest mesaj ca ma iau de tine :-s.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Posted

Nu stiu, acum fiecare cu parerile lui. Stii tu, gusturile nu se discuta :)) In ceea ce priveste curentul de care vorbeai, pe de-o parte ai dreptate pe alta nu, adica nu stiu, din moment ce mai multa lume are "ura" pe IE, nu numai eu ca sa zic asa, nu e tocmai in mod neintemeiat nu? :P

4397.jpg

Posted

Hmm, diferente intre IE si celelalte browsere am vazut in momentul in care codezi un site, de exemplu, in unele cazuri intr-adevar IE-ul iti poate da batai de cap, dar pentru utilizatorul obisnuit, nu prea sunt diferente mari, zic eu :-?. Poate ar fi interesant un topic de genul: "De ce alegeti Firefox, Opera, Chrome, si de ce urati IE :)) ?"

Eh, gata :P, am vorbit destul pe langa subiect; asa cum ai spus si tu, gusturile nu se discuta.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Posted

Hehe, nu numa Microsoft era interesat de achizitie:P Si Google si Facebook pareau interesati de Skype, deaia si oferta asta asa de mare.

Plus, 42 de miliarde de dolari, din cei 50+miliarde de cati dispune teoretic Microsoft, sunt in afara tarii, si, cumparand Skype(sediul parce e din Luxemburg daca nu ma insel..), nu tre sa aduca banii in tara, si astfel se scapa de niste taxe considerabile :))

Microsoft a anuntat ca va integra skype cam..peste tot unde poate :)) telefoane, xbox, etc.

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.