Jump to content

Recommended Posts

Posted

Azi, ca de obicei, am intrat pe site-urile de stiri sa vad ce mai e nou, cand, ce sa vezi? Alta stire conform careia mai avem putin si dam coltul. De data asta e serios :)) nu peste 10 ani, ci chiar maine 21.05.2011.

Un pastor din SUA, care a mai prezis o data sfarsitul lumii, in anul 1994 (ia ghici...n-a fost) spune ca, pe 21 mai 2011 va veni Apocalipsa.Lucrurile au mers asa departe incat toata lumea este impanzita de afise, bennere asemanatoare cu acesta:

21mai2011.gif

Mie personal mi se pare o mare porcarie, e a nu stiu cata stire de genul asta. Cred ca lumea se panicheaza excesiv, fara un motiv intemeiat. E incredibil cum poate un singur om sa isterizeze 99% din Terra :))

P.S Am vazut un afis de genul si in Brasov :))

Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.

4397.jpg

Posted

Da...stii ce? Eu as fi dat un mare BAN acelei persoane, intelegeti voi expresia! :))

"Timpul exista pentru ca lucrurile sa nu se intample in acelasi timp." - Albert Einstein

"I'm gonna make him an offer he can't refuse." - Don Corleone Vito

Posted

Cu siguranta sunt lucruri in Biblie care nu au fost facute publice, si care sunt tinute in secret de catre Biserica, insa, pastorul din SUA cred ca face afirmatii doar ca sa se afle in treaba (sau pentru ca are ceva interese). Dezastrele naturale, nu se pot prezice, dupa parerea mea.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Defapt a facut asta doar ca sa ajunga si el vedeta la TV si dupa sa isi bata lumea joc in sensul ca nu a prezis bine....

"Timpul exista pentru ca lucrurile sa nu se intample in acelasi timp." - Albert Einstein

"I'm gonna make him an offer he can't refuse." - Don Corleone Vito

Posted

Eu una m-am saturat de stirile astea. Aproximativ din doua in doua saptamani apar stiri ca vom muri :))

P.S gaby geniala faza cu "SPAM la nivel global" :)):good:

4397.jpg

Posted

asta a fost varianta apokalips light sau apokalips home?as vrea varianta premium sau black edition,:))

Black edition vine in 2012 :))

4397.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.