+Biencutza25 Posted May 20, 2011 Report Posted May 20, 2011 Azi, ca de obicei, am intrat pe site-urile de stiri sa vad ce mai e nou, cand, ce sa vezi? Alta stire conform careia mai avem putin si dam coltul. De data asta e serios nu peste 10 ani, ci chiar maine 21.05.2011. Un pastor din SUA, care a mai prezis o data sfarsitul lumii, in anul 1994 (ia ghici...n-a fost) spune ca, pe 21 mai 2011 va veni Apocalipsa.Lucrurile au mers asa departe incat toata lumea este impanzita de afise, bennere asemanatoare cu acesta: Mie personal mi se pare o mare porcarie, e a nu stiu cata stire de genul asta. Cred ca lumea se panicheaza excesiv, fara un motiv intemeiat. E incredibil cum poate un singur om sa isterizeze 99% din Terra P.S Am vazut un afis de genul si in Brasov Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.
rraulinio Posted May 20, 2011 Report Posted May 20, 2011 Da...stii ce? Eu as fi dat un mare BAN acelei persoane, intelegeti voi expresia! "Timpul exista pentru ca lucrurile sa nu se intample in acelasi timp." - Albert Einstein "I'm gonna make him an offer he can't refuse." - Don Corleone Vito
gaby Posted May 20, 2011 Report Posted May 20, 2011 Cu siguranta sunt lucruri in Biblie care nu au fost facute publice, si care sunt tinute in secret de catre Biserica, insa, pastorul din SUA cred ca face afirmatii doar ca sa se afle in treaba (sau pentru ca are ceva interese). Dezastrele naturale, nu se pot prezice, dupa parerea mea. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
rraulinio Posted May 21, 2011 Report Posted May 21, 2011 Defapt a facut asta doar ca sa ajunga si el vedeta la TV si dupa sa isi bata lumea joc in sensul ca nu a prezis bine.... "Timpul exista pentru ca lucrurile sa nu se intample in acelasi timp." - Albert Einstein "I'm gonna make him an offer he can't refuse." - Don Corleone Vito
gaby Posted May 21, 2011 Report Posted May 21, 2011 Mai pe scurt as spune, SPAM la nivel global . Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Biencutza25 Posted May 21, 2011 Author Report Posted May 21, 2011 Eu una m-am saturat de stirile astea. Aproximativ din doua in doua saptamani apar stiri ca vom muri P.S gaby geniala faza cu "SPAM la nivel global" Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.
gaby Posted May 22, 2011 Report Posted May 22, 2011 Si iata cum a trecut si 21 mai, fara ca sfarsitul lumii sa vina. Amin ! Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Biencutza25 Posted May 22, 2011 Author Report Posted May 22, 2011 Asteptam editia urmatoare a Apocalipsei Cea de azi a dat gres Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.
+PAUL-XX Posted May 22, 2011 Report Posted May 22, 2011 asta a fost varianta apokalips light sau apokalips home?as vrea varianta premium sau black edition,
+Biencutza25 Posted May 22, 2011 Author Report Posted May 22, 2011 asta a fost varianta apokalips light sau apokalips home?as vrea varianta premium sau black edition, Black edition vine in 2012 Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now