dArKy;x Posted May 29, 2011 Report Posted May 29, 2011 Ma numesc Claudiu,am 13 ani,am venit pe pctroubleshooting pentru a invata mai multe despre IT decat stiam,sper ca ne vom intelege de minune. 1 Daca te-am ajutat vreodata cu ceva nu ezita sa apesi pe butonul + din josul pagini.
gaby Posted May 29, 2011 Report Posted May 29, 2011 Salut, si bun venit printre noi. Sper sa iti placa pe aici; daca ai intrebari esti invitatul meu/nostru sa le adresezi. Numai bine, si, sedere placuta ! 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
rraulinio Posted May 30, 2011 Report Posted May 30, 2011 Bun venit! 1 "Timpul exista pentru ca lucrurile sa nu se intample in acelasi timp." - Albert Einstein "I'm gonna make him an offer he can't refuse." - Don Corleone Vito
+Biencutza25 Posted May 30, 2011 Report Posted May 30, 2011 Bine ai veni pe PCTroubleshooting! 1 Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.
dArKy;x Posted June 1, 2011 Author Report Posted June 1, 2011 Va multumesc tuturor! Sunteti niste draguti,sper sa ne intelegem foarte bine. 1 Daca te-am ajutat vreodata cu ceva nu ezita sa apesi pe butonul + din josul pagini.
Recommended Posts