Jump to content

19 members have voted

1. 1. Ce browser folositi ?

• Internet Explorer 9
      78
    • Internet Explorer 8
      244
    • Internet Explorer 7
      97
    • Internet Explorer 6
      69
    • Mozilla Firefox 5
      8
    • Mozilla Firefox 4
      235
    • Mozilla Firefox 3
      67
    • Mozilla Firefox 2
      0
    • Google Chrome
      59
    • Opera 11
      33
    • Opera 10
      15
    • Opera 9
      0
    • Safari
      24
    • Altul decat cele din lista de mai sus. (Precizati-l)
      1
    • Mozilla Firefox 6
      1

Recommended Posts

Posted

Chiar daca pare un chestionar destul de comun, va asigur ca nu este :P. In ultimul timp au fost actualizate versiunile browserelor de top, acestea venind fiecare cu imbunatatiri in ceea ce priveste design-ul, viteza, afisarea corecta a site-urilor, suport pentru HTML 5, etc., cat si a fost lansat un browser important, care a inceput deja sa muste usor dar sigur din cota de piata, si anume Google Chrome.

Dupa toate cele precizate mai sus, consider ca ar fi interesant sa vedem ce browsere sunt cele mai folosite la ora actuala. Mi-ar place daca ati mentiona si de ce folositi browser-ul/browserele respective.

topbrowsers.png

P.S: Pentru ca un utilizator poate avea mai multe browsere pe care le foloseste in diferite situatii, in chestionarul de mai sus puteti alege mai multe raspunsuri.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 1 month later...

• 2 weeks later...
Posted

ma mir de ce tuturor le palce mozilla :))

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

pentru ca mozila e usor de folosit,se incarca usor,nu iti apar mereu in bara de sus avertismente,desingul e uspr si nu are atatea casute miki enervante si si butonase cu tot felul de avatare. si urasc yahoo ca motor de cautane mai ales ca orice ai cauta nu te duce direct pe lista cu paginile similare si fix-potrivite,ci altele din america care nau de aface cu romania.

Posted

si eu am mozilla dar folosesc crome pentru ca e mai usor de folosit(parerea mea)

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

dupa voi ce browser e cel mai rapid? :->:-?

Posted

folosesc firefox(pe desktop), opera(pe laptop, din simplul motiv ca pe laptop am nevoie de unele facilotati oferita doar de opera), precum si epiphany (tot pe laptop, cand ma joc, sau ma uit la mai multe chestii simultan, intrucat am observat ca esti mult mai "usor")

love is a verb
Love is a doing word

Posted

S-ar parea ca cel mai rapid ar fi ultimul Firefox, urmat de IE 9, apoi de Chrome :-?.

firefox 6? a aparut :->

Posted

Eu folosesc in paralel Google Chrome si Mozilla 6. Ceea ce ma enerveaza la Mozilla in general este ca trebuie sa instalezi o gramada de plugin-uri ca sa poti folosi browser-ul cat de cat ok si din cauza asta merg mai mult pe Chrome.

Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.

4397.jpg

Posted

si maine o sa apara 9 la cum merge treaba (ie9 am vazut e numai pentru win7 si vista?) :-?

Posted

l-am instalat, am facut tot si cand dau sa intru pe o pagina nu merge (mai sunt unele care merg (Google) pentru mine e mai bun Chrome :yes:

Posted

macar anul viitor sa faca si pentru win xp ie 9 >:P

Posted

Ori Microsoft e prost ori ... un ex pt care xp e ff bun: un joc care trebuie 512 ram pe xp iar pe win 7 ia ghici 1 gb ram asta e diferenta. astia sunt NUTS!!! x(

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.