Jump to content

Playstation 4 !


PAUL-XX

Recommended Posts

SONY da semne de viata din nou. Compania a rezolvat de curand problema virusului care a blocat reteaua de jocuri in Asia centrala si de sud-est, iar acum apar zvonuri despre noua minune tehnologica pe care toata lumea o asteapta de mai mult de 2 ani.

PLAYSTATION 4 !

sony-playstation-4.jpg

Numai la auzul acestui nume, gamerii de pretutindeni tremura de entuziasm. Oare ce inovatii va aduce noua consola? Pentru inceput se zvoneste ca va fi mai usor si va avea dimensiuni mai mici, insa despre partea de software, nu se stiu prea multe.

Cu cateva luni in urma au aparut zvonuri cum ca Nintendo Wii 2 este in lucru, la fel si un Xbox nou, deci SONY trebuie sa tina pasul. Masaru Kato, vicepresedintele si seful directionarii fondurilor a explicat investitorilor problemele care pot aparea in cadrul cercetarii noului produs, insa nu se stiu prea multe.

In ultimii 2 ani, Sony si Microsoft au eliberat pe piata cat mai multe jocuri pentru PS3, incercat sa creasca profitul cat mai mult cu putinta, insa datorita lipsei de fonduri ale companiei, aceasta a declarat ca fabricarea PS4, nu va avea in spate o investitie atat de mare ca predecesorul.

Dezvăluirea a fost făcută în cadrul unei conferințe dedicată investitorilor Sony. Deși ambele console “HD” din această generație au fost gândite cu o durată de viață de 10 ani, se pare că presiunile făcute de cei de la Nintendo se resimt.

O nouă consolă de la Nintendo, sub numele de cod Café, va fi lansată cândva în 2012, iar aceasta poate fi o amenințare pentru Sony și Microsoft.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.