Jump to content

Recommended Posts

Posted

Microsoft prezinta primul clip oficial demonstrativ din Windows 8, care ar trebui sa schimbe perceptia utilizatorului asupra noilor generatii.

Interfata ramane la fel de dinamica si de fluida insa apar unele elemente care sunt destinate ecranelor sensibile la atingere. Steven Sinofsky mai declara un lucru foarte important si interesant, si anume: "orice aplicatie care ruleaza pe Windows 7 va rula si pe Windows 8".

Windows 8 ar trebui sa fie lansat in cursul anului viitor.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

RC de la windows7 a aparut prin mai 2009.. Mi se pare destul de mult sincer :))

Is curios cum e cu acea compatibilitate cu windows7 :)). au schimbat sistemul chiar asa de putin? sau un windows7 virtual peacolo?

Oricum, e o mare schimbare pentru windows, care practic are acelasi desktop de f mult timp (windows95 si windows7 nus chiar asa de diferite in felul cum arata si cum sunt folosite). Se pare ca se orienteaza spre touch, dar is curios cat de utilizabil va fi pentru un desktop clasic :P

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Tinand cont de perioada de glorie a XP-ului (5 ani), eu zic ca s-au grabit putin. Cred ca mai trebuiau sa lase lumea sa se acomodeze. Eu pe majoritatea calculatoarele pe care umblu il am tot pe batran (Windows XP), pe un laptop avand Windows 7.

In legatura cu: "Is curios cum e cu acea compatibilitate cu windows7 . au schimbat sistemul chiar asa de putin? sau un windows7 virtual peacolo?"

Banuiesc ca mari schimbari nu au facut, dar nu ma pot pronunta prea mult intrucat s-ar putea sa vorbesc prostii.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Windows8 va trebui sa fie ceva special, pentru ca, cel putin pe mine, windows 7 m-a dezamagit.

Cand lam folosit prima oara, mi-a placut. A fost superb. Dar cand am incercat linux pe un laptop mai vechi, am cunoscut si concuresta.

Parerea mea ca linux a ajuns sa fie un competitor pentru microsoft.(mult mai multa diversitate, mult mai usor de instalat, si mai rapid).

E adevarat, lipsesc parti importante de software(photoshop spre exemplu) si lipsesc programe echivalente lor, insa nu toti avem nevoie de acest software profesional.

Si da, merg jocuri precum Portal2 pe linux :))

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.