Jump to content

An Unexpected Error Has Occured (Requested Url Not Found: 400)

Recommended Posts

Posted

Salut! Am si eu o problema cu browser-ul. Joc "Mafia Wars" pe facebook si in ultima perioada (2-3 zile) incepe sa-mi dea o eroare: "An unexpected error has occured. Requested URL not found :400". Imi apare asa la fiecare click care il fac si la orice browser folosesc (am opera, mozilla, IE). Cand jucam de pe alt calculator, nu imi aparea pop up-ul enervant. Am atasat si o imagine.

post-13385-0-18588100-1308382865_thumb.j

Posted

dezinstaleaza Mozilla, sterge-i dosarul si apoi donwloadeaza-l iar sau daca ai kit-ul in pc, instaleaza-l din nou si vezi daca la fel iti face.

Posted

dezinstaleaza Mozilla, sterge-i dosarul si apoi donwloadeaza-l iar sau daca ai kit-ul in pc, instaleaza-l din nou si vezi daca la fel iti face.

Nu e nevoie. Requested URL not found: 400 este o eroare a Facebook-ului http://www.facebook.com/topic.php?uid=10979261223&topic=73701) ce poatea aparea si la alte site-uri. Ai cumva vreun firewall instalat ?

Pana la urma mesajul dispare, nu ?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

De era o eroare a facebook-ului imi aparea si la restu' de calculatoare pe care am incercat, nu? Faza e ca numa mie-mi apare, pe orice browser folosesc... Si firewall nu am decat cel de la windows (am Win XP SP3) si ca antivirus am AVG 2011 Free, dar daca e ceva de la antivirus imi aparea eroarea de mult timp, nu de acum.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.