Jump to content

Chilipiruri Imobiliare:20.000 De Euro Pentru Locuinţe De Lux


Recommended Posts

Vânzător generos este însuşi Fiscul: vinde proprietăţile confiscate de la oamenii de afaceri care nu au plătit TVA la stat. Preţurile sunt sub nivelul pieţei: puţin peste 20.000 de euro pentru un apartament. Primii clienţi au venit azi şi au cumpărat două din apartamentele sechestrate de la omul de afaceri Robert Negoiţă. Şi terenul lui Becali scos iar la mezat s-a ieftinit cu un sfert.

Unul dintre apartamentele scoase azi la vânzare are 75 de metri pătraţi şi este la roşu. Poate fi compartimentat uşor în trei camere sau un studio pentru pretenţioşi. Înmulţiţi oferta cu 58 de astfel de chilipiruri la 25.500 de euro plus TVA.

Trei oamenii au depus garanţia de 10% şi oferta în plic. Doi au devenit deja proprietari, însa o familie şi-a dat seama că se poate şi mai ieftin.

Locuinţele sechestrate pot fi vândute cu puţin peste 20.000 de euro. Cei care au luat case în zonă ca să le revândă, dar şi proprietarul celor 58 de apartamente executate silit, sunt şocaţi de preţ.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.