Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna, am un forum vbulletin instalat pe un host cu tot cu domeniu, il am ce aproximativ 1 luna si 2 saptamani, si as dori sa instalez si CMS-u la el dar fara sa pierd actuala baza de date si sa ramana acelasi forum care este acum, doar ca la accesarea domeniului sa apara prima data CMS-ul...

am inteles ca exista o varianta de a realiza asa ceva chiar daca am deja doar forumul instalat insa nu ma pricep si as dori daca este cineva care se pricepe sa imi explice si mie ce trebuie sa fac mai exact, va multumesc!

Daca nimeni nu stie cum instalez CMS-ul de la vbulletin atunci, cum pot avea forum vbulletin si cms joomla pe aceiasi baza de date ?

• Upvote 1

Posted

Inainte de toate fa un back-up la baza de date. Nu stiu exact cum lucreaza CMS-ul de la vBulletin, dar banuiesc ca foloseste/va folosi aceeasi baza de date cu forumul, nu ?

Pentru inceput, ti-as sugera sa muti forumul de pe www.site.ro pe www.site.ro/forum sau forum.site.ro, urmand ca apoi sa instalezi CMS-ul in radacina (pe www.site.ro).

Pentru Joomla + vBulletin forum, vezi: https://www.vbulletin.com/forum/showthread.php/340044-vBulletin-4-and-Joomla-integration / https://www.vbulletin.com/forum/showthread.php/267456-vBulletin-bridge

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 1 month later...
Posted

Trebuie sa realizezi un "bridge" intre bazele de date.

Alo, despre ce vorbesti tati?

In primul rand, fa ce ti-a zis gaby, anume muta forumul pe /forum si cauta in config.php sau cum e la VB path si pune domeniu.com/forum si de asemenea la cookies (probabil in tabelul config din sql) dupa care poti instala si cms pe aceiasi baza de date dar pune la instalare prefix la tabelele lui, gen la vbulletin ai vb_tabel iar aici o sa ai cms_tabel.

Sper ca ai inteles !

"Timpul exista pentru ca lucrurile sa nu se intample in acelasi timp." - Albert Einstein

"I'm gonna make him an offer he can't refuse." - Don Corleone Vito

Posted

Ceea ce am vrut sa spun e ca nu are rost ce zici tu. Se instaleaza ambele scripturi pe aceiasi baza de date, useless something else.

"Timpul exista pentru ca lucrurile sa nu se intample in acelasi timp." - Albert Einstein

"I'm gonna make him an offer he can't refuse." - Don Corleone Vito

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.