Jump to content

Recommended Posts

Posted

Lansate la Computex 2011, placile de baza ASUS cu chipset-uri AMD 990FX/990X/970 si suport pentru procesoarele AM3+ au intrat pe piata romaneasca. ASUS a fost prima companie care a livrat placi de baza perfect compatibile cu procesoarele AM3+. Modelele disponibile sunt cele din seria M5A99/97, TUF SABERTOOTH 990FX si Crosshair V Formula.

Seria M5A99/97 beneficiaza de Dual Intelligent Processors (DIP), care combina TurboV Processor Unit (TPU) si Energy Processor Unit (EPU), fiind desemnata de presa internationala drept “cea mai buna tehnologie pentru managementul alimentarii”. Modelele premium includ, de asemenea, UEFI BIOS si cea de-a doua generatie DIP cu DIGI+ VRM (modul digital pentru alimentare), primul de acest fel pe o placa AMD. Noile placi de baza sunt primele bazate pe chipseturile AMD care vor suporta atat AMD CrossFireX cat si NVIDIA SLI.

Dual Intelligent Processors 2 cu DIGI+ VRM

Seria de placi de baza ASUS M5A99/97 ofera compatibilitate completa cu noile procesoare AMD pe socket AM3+, dar sunt compatibile si cu procesoarele AM3 din generatiile anterioare. Seria M5A99/97 este echipata cu DIP2 care dispune de tehnologia DIGI+ VRM, pe langa TPU si EPU. Alimentarea DIGI+ VRM permite utilizatorului sa regleze cu precizie si sa controleze parametrii tensiunilor pentru ajustarea flexibila a sistemului, servind perfect specificatiile de alimentare pentru procesoarele AM3+.

Controlul digital difera de cel analogic prin eliminarea intarzierilor de conversie digital-catre-analog, imbunatatind capacitatile de overclocking. Pe langa ajustarea exacta a nivelului de putere, este disponibil si un control extra DRAM al alimentarii pentru platformele AMD. Fiind vorba de cel mai precis sistem de alimentare, acesta furnizeaza cea mai buna eficienta din clasa sa, performanta si stabilitate, ajutand si la maximizarea potentialului de overclocking.

UEFI BIOS cu meniu grafic intuitiv este inclus de asemenea, pe seria de placi de baza M5A99/97. UEFI BIOS permite utilizatorului sa ajusteze setarile BIOS-ului cu ajutorul unei interfete controlabile cu mouse-ul, intr-un stil mai prietenos. Optiunea EZ Mode ofera posibilitatea prioritizarii unitatilor de initializare prin drag-and-drop, simplificand managementul dispozitivelor.

Despre ASUS:

ASUS, cel de-al treilea furnizor mondial de laptopuri consumer si producatorul celor mai vandute si mai premiate placi de baza, este lider intre companiile noii ere digitale. ASUS proiecteaza si fabrica produse ce satisfac perfect cerintele actuale privind experienta digitala de acasa, lucrul de la birou si activitatile utilizatorilor, oferind un portofoliu extins de produse, care include placi de baza, placi video, monitoare, sisteme PC desktop, laptopuri, netbook-uri, servere, dispozitive multimedia, solutii wireless, echipamente de retea si telefoane mobile.

Urmarind inovatia si respectand promisiunea calitatii, ASUS a obtinut 3398 de distinctii in anul 2010 si este recunoscut pe plan global pentru revolutionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Avand peste 10000 de angajati in intreaga lume si o echipa R&D de elita formata din 3000 de ingineri, compania a realizat o cifra de afaceri de aproximativ 10.1 miliarde USD in 2010.

Sursa:asus.com

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.