Jump to content

Recommended Posts

Posted

Razboiul browserelor principale este ilustrat in imaginea foarte haioasa de mai jos:

browserwar.png

Interpretare ? Mozilla Firefox si Google Chrome se bat pentru suprematie, in timp ce Internet Explorer-ul plictisit, ia o pauza de masa, unde se serveste cu niste... lipici :-s.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

nu ca as fi descoperit ca e bun opera,dar prea mult ca gogle chrome sa se bata cu mozila fox cand cei doi sau ajutat de miki copiii.plus ca opera trebuia sa fie acolo nu nu mai explorer care e prea copil sa se bata !

Posted

Părerea mea ar fi ca chrome este mult peste firefox....însa firefox are avantajul aplicațiilor multiple..addon-uri foarte multe unele chiar utile :)...

Trăim în mocirla din Balcani

Posted

opera nu?:( nu ca as fi fan, da recent am descoperit ca e chiar bun

Opera dormea in momentul respectiv :D.

nu ca as fi descoperit ca e bun opera,dar prea mult ca gogle chrome sa se bata cu mozila fox cand cei doi sau ajutat de miki copiii.plus ca opera trebuia sa fie acolo nu nu mai explorer care e prea copil sa se bata !

Intr-adevar, dar stii proverbul: "Frate, frate, dar branza e pe bani", nu ?

Părerea mea ar fi ca chrome este mult peste firefox....însa firefox are avantajul aplicațiilor multiple..addon-uri foarte multe unele chiar utile :)...

In momentul de fata, da, cred ca ai dreptate, dar pe viitor Chrome s-ar putea sa ii ia fata Firefox-ului.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.