Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ieri am primit un mail de la Emag care imi propunea un set voluminos de carti ce le-as putea citi pe timp de vacanta (recomandari pe timp de vara)....nu mi s-au parut cine stie ce,.. dar atitudinea lor mi-a ridicat deodata o dorinta mare de a citi...cu una alta...voi ce carti veti citi in vara asta sau mai bine zis ce imi puteti recomanda ?

Eu inca nu am luat vacanta, mai am o saptamana de restante si una de practica..dar odata ce voi termina official de scoala ma voi axa puternic spre citit (am descoperit ca ma relaxez enorm citind o carte ) :)

Trăim în mocirla din Balcani

Posted

Sunt La:

Universitatea Politehnica din Timisoara-Facultate de Constructii si Inginerie Civile -Specializare CCIA-An III

Universitate de Vest Timisoara-Facultatea de Matematica pura An I (deocamdata fara specializare :) )

Posted

:))

Sunt doar 2 (asa se numesc ) mai simplu : constructii+matematica :))

In ziua de astazi orice fraier face 2 facultati (ma bucur ca sunt unul ditre acestia :)) )

• 2 weeks later...
Posted

Yrsa Sigurdardottir - Suflete Damnate

E un roman politist destul de bun dupa parerea mea. Yrsa se numara printre cei mai buni autori nordici.

Enjoy ;p.

fWy1P.gif

• 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.